WTC Leeuwarden ontvangt Champions Award RECIPROCITY

World Trade Center Leeuwarden ontvangt dit jaar de Reciprocity Award. Het WTCL, sinds 2004 gevestigd in het WTC-complex aan de westkant van Leeuwarden – houdt zich bezig met internationale activiteiten, webinars, podcasts en adviezen voor bedrijven met internationale ambities. Vorig jaar won WTCL de WTCA ‘Sustainability’ Champions Award, dit jaar de Reciprocity award, een award voor ‘wederkerigheid’. In het wereldwijde netwerk van zo’n 320 World Trade Centers worden jaarlijks vijf prijzen uitgereikt.

De webinar-serie Promising cities for International Business die door Leeuwarden uitgebracht is – was doorslaggevend voor de jury. “In ieder webinar presenteren we in samenwerking met een ander WTC een stad of regio in de wereld,” vertelt Evert Jan Schouwstra, managing director van WTC Leeuwarden. “We gaan in op de manier van zakendoen aldaar, welke relevante sectoren er zijn en bieden een netwerk om daar zaken te gaan doen. We bieden deze WTC’s de kans om zich te profileren en daar zit dan weer de wederkerigheid (reciprocity) aan het netwerk in. We hebben tot nu toe meer dan 30 webinars georganiseerd in samenwerking met steden zoals Winnipeg (Canada), Accra (Ghana) en Sydney (Australië).”

Voorzitter

Leeuwarden is ook voorzitter van de WTCA Trade Service Member Advisory Council voor de EMEA landen (Europa, Midden Oosten en Afrika). “Een hele mond vol maar het komt erop neer dat we in deze rol bijdragen aan het professionaliseren van handelsbevordering door de WTC’s. We zijn trots op het winnen van deze Award. Want zo zetten we Leeuwarden en Noord-Nederland op de kaart. Maar ik ben zelf vooral trots op het team dat het mogelijk heeft gemaakt om de serie van webinars te organiseren. Zonder hen was dit niet gelukt!”

Lees hier het hele artikel.

Bron: World Trade Center Leeuwarden