De Water Alliance is partner in het Enterprise Europe Network (EEN). Dit netwerk omvat wereldwijd meer dan 50 landen. EEN ondersteunt mkb-bedrijven wereldwijd die op zoek zijn naar internationale samenwerking of bedrijven die nieuwe markten willen betreden. Daarnaast helpt EEN bij het beantwoorden van vragen die op u afkomen als u als mkb’er in het buitenland verder wilt ondernemen, bijvoorbeeld met vragen over de Europese wet- en regelgeving en financieringsmogelijkheden. Via EEN bieden wij u dus toegang tot een wereldwijd netwerk van experts, specialisten en bovenal contact met mogelijke zakenpartners.

Internationale samenwerking en innovatie

De Water Alliance ondersteunt de watertechnologiebedrijven vanuit EEN vooral bij commerciële en technologische samenwerking. Op basis van uw vraag of aanbod verbinden wij u met internationale partners om uw (innovatieve) producten en diensten verder te ontwikkelen of op nieuwe markten te introduceren. Hierover gaan wij graag met u in gesprek. Diensten vanuit EEN worden gefinancierd vanuit de Europese Commissie en zijn daarom kosteloos.

De Water Alliance bedient binnen het Enterprise Europe Netwerk de regio Noord-Nederland (Drenthe, Friesland en Groningen).

De andere EEN partners in deze regio zijn:

Energy Valley
Healthy Ageing Campus
Business Development Fryslân
CVO/Cube050

Vragen of interesse in het project?

Neem contact op met Francisca Medina Pappermann, f.medina@wateralliance.nl of 058 284 90 44
Bezoek het WaterCampus SME-portal.