Registratie voor de European Water Technology Week 2024 is nu geopend!

Neem van 23 tot 26 september deel aan een uitzonderlijk evenement in de Stadschouwburg de Harmonie in Leeuwarden! Ontdek de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de watertechnologie en netwerk op de beursvloer!

Belangrijkste highlights:

🔹 Baanbrekend programma: dompel jezelf onder in een uitgebreid programma met sessies, presentaties, de WIS Award en netwerkmogelijkheden, allemaal ontworpen om te inspireren, onderwijzen en samenwerking te bevorderen.

🔹 Netwerkvloer en expositie: ervaar het hart van het evenement waar exposanten hun nieuwste technologieën tonen, inzichten delen en waardevolle connecties aangaan. De registratie voor de exposantenvloer is nu geopend. Krijg als exposante de kans om je merk te presenteren en kom in contact met industriële leiders.

🔹 Water Tech Tours: verken de nieuwste ontwikkelingen en initiatieven in de watertechnologie door deel te nemen aan onze Water Tech Tours, die waardevolle inzichten en netwerkmogelijkheden bieden.

🔹 Goed te bereiken locatie: Gelegen nabij het treinstation in Leeuwarden, biedt de locatie gemakkelijke toegankelijkheid voor deelnemers. Komt u met de auto, dan is er voldoende parkeerruimte in de nabijheid.

🔹 Exclusieve voordelen: Leden van de WaterCampuspartijen genieten van exclusieve voordelen zoals vrijstelling van registratiekosten voor Wetsus-deelnemers, gereduceerde tarieven voor Water Alliance-leden en op maat gemaakte stands voor exposanten.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de toekomst van watertechnologie. Registreer nu om je plek te verzekeren!

Voor meer informatie en registratie, bezoek de European Water Technology Week website.