Het EU Techbridge project wil innovatief Europees MKB verbinden met eindgebruikers in Noord-Amerika die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen op de cross-over energie en water.

De Water Alliance is één van de vijf partners in dit project en heeft als doel om het Nederlandse MKB te verbinden aan de Noord-Amerikaanse markt.

Matchmaking

Door middel van een intensief matchmakingproces (zowel virtueel als fysiek) worden concrete vraagstukken van eindgebruikers uit Noord-Amerika gekoppeld aan innovatieve oplossingen uit Europa. Het uiteindelijke doel is om 5 matchmaking missies te organiseren met eindgebruikers in Canada en de Verenigde Staten. Voorafgaand aan elke missie worden Europese MKB’ers uitgenodigd om hun technologie te presenteren waarna de eindgebruiker een aantal MKB’ers selecteert om verder met elkaar in gesprek te gaan. Begin 2021 wordt de eerste missie georganiseerd.

Wanneer kan ik gebruik maken van deze regeling?

Bent u een MKB’er geïnteresseerd in de Noord-Amerikaanse markt? Heeft u innovatieve water en/of energie technologieën voor duurzaamheidsvraagstukken in Noord-Amerika? Het EU Techbridge project verbindt Europees MKB met eindgebruikers in Noord-Amerika die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen op de cross-over energie en water.

Het project biedt ondersteuning aan MKB’ers door middel het ophalen van concrete vraagstukken en technologiebehoeſten, het faciliteren van matchmaking, het aanbieden van marktinformatie en het verzorgen van reisvouchers.

Vragen of interesse in het project?

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Stefan Bergsma via s.bergsma@wateralliance.nl of +31(0) 611101240

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, volg EU techbridge op het web, via LinkedIN of op Twitter