WaterCampus genomineerd voor European Enterprise Promotion Awards

Het verheugt ons te kunnen aankondigen dat de WaterCampus en haar ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? genomineerd zijn en daaruit volgend op de shortlist staan voor de ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????, dit in de categorie ???????????????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????. Na het winnen van de nationale rondes neemt WaterCampus nu deel aan de Europese finale.

De juryleden waren erg onder de indruk van de WaterCampus niet alleen op het gebied van innovatie, creativiteit maar vooral ook de passie voor het ondersteunen van ondernemerschap. De ???????????????????? ???????????????????????? van dit evenement is op 29 november in Praag.

Ronald Wielinga, ???????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????: ‘Sinds de start, meer dan tien jaar geleden, werken we samen met gepassioneerde onderzoekers, ondernemers en ambtenaren om echte impact te creëren in de wereld. De samenwerking is intensief en het enthousiasme van alle teams is onbeschrijflijk mooi om te zien. De meeste betrokken collega’s zijn heel bescheiden over hun werk. “Ik doe gewoon mijn werk” is een zin die we dagelijks horen. Het is dan ook fantastisch voor het hele team dat we op de shortlist staan voor de prestigieuze ???????????????? ???????????????????? en we voelen ons echt vereerd.’

Geselecteerde deelnemers in Category 5 – Supporting the Sustainable Transition

Over het EEPA selectie proces

De competitie bestaat uit twee fasen. De kandidaten moeten eerst deelnemen aan de nationale competitie om in aanmerking te komen voor deelname aan de Europese competitie. Voor de nationale competitie selecteert elk land maximaal twee inzendingen die worden genomineerd voor de Europese competitie.

De Europese jury van EEPA 2022 kiest een shortlist van genomineerden. De genomineerden op de shortlist nemen vervolgens deel aan de uiteindelijke prijsuitreiking, waarbij de winnaars worden beloond voor hun inspanningen en de kans krijgen zich te presenteren in een pan-Europese omgeving.

Meer informatie