Selectie Nationaal Watertraineeship weer van start!

Het Nationaal Watertraineeship
Dit jaar viert het NWT haar 5 jarig bestaan en biedt al vele trainees een mooie watertraineeshipstart van hun carrière in de watersector.

De trainees werken twee jaar lang, vier dagen per week als junior medewerker bij een organisatie binnen de watersector en volgen de vijfde dag een op maat gemaakt traineeprogramma. Het programma bestaat uit trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling, coaching, intervisie en het gezamenlijk werken aan inhoudelijke waterprojecten bij de deelnemende organisaties. Er is veel aandacht voor communicatie, uitwisseling van kennis, leren kennen van de Nederlandse watersector en het opbouwen van een netwerk. Deze unieke starters zijn een aanwinst voor uw organisatie én de watersector!

Werving & Selectie trainees oktober 2015 gestart
De komende maanden staan in het teken van de werving & selectie van nieuw watertalent voor de 11e groep trainees binnen het NWT. We streven naar een pool van 50 enthousiaste, gedreven young waterprofessionals op zowel HBO als WO niveau. Kandidaten die door het NWT zijn geselecteerd hebben uiteenlopende studie achtergronden, maar allemaal een duidelijke link met water, zijn ambitieus, gedreven en kiezen bewust voor de sector.

Werken met trainees
De eerste trainees hebben hun werkplek binnen de sector al gevonden en starten in oktober met het Nationaal Watertraineeship. Voor al die nieuwe kandidaten zoeken we meer traineewerkplekken om zoveel mogelijk jong talent een kans te bieden binnen de watersector. Heeft u behoefte aan een gemotiveerde starter binnen uw organisatie? Dat kan zijn om een junior vacature in te vullen, maar ook om een project uit te voeren. Bekijk de beschikbare profielen online of laat ons weten waar u naar op zoek bent!

Informatie
Op de website kunt u uitgebreide informatie vinden over het programma én ervaringen van deelnemende organisaties en trainees. www.nationaalwatertraineeship.nl

Contactpersonen: Naomi Timmer (06 – 83674808, ntimmer@nationaalwatertraineeship.nl) en Helen van Zundert (06-83674702, hzundert@nationaalwatertraineeship.nl)