PUB Global Innovation Challenge

Onze GWTHA hub-partners van PUB Singapore zijn op zoek naar technologieën voor de wateruitdagingen in Singapore via hun Global Innovation Challenge.  

De wateruitdagingen komen voort uit dagelijkse operationele en technische problemen en de wens naar toekomstige innovaties waarin PUB geïnteresseerd is om mee te experimenteren en in te investeren. 

Voor de eerste ronde in 2020 onderzoekt PUB uitdagingen in de volgende focusgebieden; Sensors & Monitoring Systems en Automation & Robotics. 

PUB nodigt bedrijven, onderzoekers en innovators van over de hele wereld uit, om oplossingen voor hun uitdagingen voor te stellen. Geselecteerde kandidaten van de PUB Global Innovation Challenge krijgen de kans om hun ideeën te valideren middels een pilot test waarin PUB investeert.   

Als een van de weinige nutsbedrijven ter wereld die de volledige watercyclus in een land beheert, biedt PUB ongeëvenaarde mogelijkheden. Ze worden algemeen erkend door de internationale watergemeenschap als een wereldwijde hydrohub, met een levend laboratorium voor het testen van watertechnologieën.  

Meer informatie via https://www.pub.gov.sg/innovationchallenge