Nieuw lid voor Water Alliance: Aqualab Zuid

“Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Jan Duijsens, sinds een jaar algemeen directeur van Aqualab Zuid. Hiervoor heb ik een vijftal jaren gewerkt voor de waterschappen in het zuiden van het land. De drinkwaterwereld is zowaar nog mooier, zeker als je onze plek in de Brabantse Biesbosch bekijkt.

Aqualab Zuid is een onafhankelijk en geaccrediteerd waterlaboratorium met een brede ervaring op het gebied van chemisch, microbiologisch en hydrobiologisch onderzoek. Met deze unieke combinatie kunnen we een geïntegreerde aanpak aanbieden. We werken voor de drinkwaterbedrijven, maar ook voor een breed scala aan bedrijven en organisaties.

Onze omgeving verandert steeds sneller en stelt voortdurend hogere eisen aan onze diensten en producten; een uitdaging die we graag aangaan. Veel van onze opdrachtgevers vertrouwen steeds vaker op ons geïntegreerde advies over waterkwaliteit.

Als nieuwste loot aan de Water-Alliance-boom kijken we ernaar uit onze kennis te delen en zijn we benieuwd naar ieders expertise binnen de organisatie van Water Allliance.”