Netherlands Water Pavilion op Aquatech Amsterdam (booth 07.520)

Aquatech Amsterdam, onderdeel van de Amsterdam International Water Week, gaat over een week van start. Van 31 oktober t/m 3 november 2017 kunt ons vinden op standnummer 07.520, waar we staan met het ‘Netherlands Water Pavilion‘, georganiseerd door NWP, Water Alliance en ENVAQUA.

The Innovation Avenue

De Nederlandse watertechnologiebranche pakt fors uit tijdens deze ‘thuiswedstrijd’.  Bezoekers gaan op ‘The Innovation Avenue’ het neusje van de zalm zien als het gaat om Nederlandse watertechnologie. ‘The Innovation Avenue’ bevindt zich centraal in het ‘Netherlands Water Pavilion’ en biedt een meterslang overzicht van nieuwe en innovatieve technologieën. En rondom deze avenue vinden er diverse promotiecampagnes plaats gericht op innovaties. Meer informatie over ‘The Innovation Avenue’ en de innovaties die u daar kunt bekijken vindt u hier.

AquaMatch

Op donderdag 2 november organiseert het Enterprise Europe Network (EEN), voor de 5e keer hét internationale matchmaking evenement op het gebied van Watertechnologie en Water Management. Doel van dit evenement is om Nederlandse waterbedrijven (water- en deltatechnologie) in contact te brengen met buitenlandse bedrijven om zo samenwerkingspartners te vinden. Daarnaast kunt u geïnformeerd worden over additionele internationale mogelijkheden en kansen! Meer informatie over de AquaMatch vindt u hier.

WaterCampus Water Tech Experience Tour

Vrijdag 3 november organiseert WaterAlliance een afsluitende Water Tech Experience Tour. Een perfecte manier om uw bezoek aan de Aquatech en de International Water Week Amsterdam 2017 af te sluiten. We bezoeken verschillende innovatieve watertechnologie projecten in Noord-Nederland. Meer informatie over de tour vindt u hier.