Netherlands Water Pavilion op Aquatech Amsterdam

Aquatech Amsterdam, onderdeel van de Amsterdam International Water Week, vindt plaats van 31 oktober t/m 3 november 2017. Met ruim 21.000 bezoekers en 900 stands is er grote kans dat u hier uw zakenpartner vindt. Maar hoe vindt uw zakenpartner u?

Evenals voorgaande jaren wordt de Nederlandse watersector de mogelijkheid geboden deel te nemen aan deze beurs door mee te doen aan het Netherlands Water Pavilion, georganiseerd door NWP, Water Alliance en ENVAQUA.

Deelname in het gezamenlijke paviljoen biedt onder meer de volgende voordelen

• Collectieve Nederlandse uitstraling door Holland branding;
• Een prominente plek op de beursvloer in een groot paviljoen dat in het oog springt;
• Gebruik van de Holland Lounge, waar de gehele dag catering (koffie, thee, fris) voor u en uw bezoekers wordt verzorgd;
• De gehele organisatie wordt u uit handen genomen;
• Extra profilering van uw bedrijf via de website van de Aquatech;
• Extra internationale profilering via www.dutchwatersector.com;
• Een scherpe prijs van 460 Euro per m2 (excl. btw) voor vloeroppervlak, standbouw en verbruik van elektra;
• Deelnemers van NWP, Envaqua en Water Alliance genieten een voordeel van 545 Euro per organisatie, bij registratie vóór 1 mei 2017.

U kunt zich nog verzekeren van een plaats in het paviljoen.  Registreer u dan nu via DEZE LINK. Voor vragen over het paviljoen kunt u terecht bij Noeska de Nobel via n.denobel@nwp.nl.

“What’s new” ten opzichte van voorgaande

Om een extra dimensie te geven aan het Netherlands Water Pavilion zijn we achter de schermen druk aan de slag met het bedenken en ontwerpen van nieuwe ideeën . We zijn op zoek gegaan naar de Unique Selling Points van de Dutch Water sector en zijn bezig met het concretiseren van een idee wat een extra boost zal geven aan het Netherlands Water Pavilion.

The Innovation Avenue

Samen met de RAI, als organisator van de Aquatech hebben we  ‘The Innovation Avenue’ bedacht. De Avenue bevindt zich tussen het ‘Water Alliance eiland’ en de Holland Lounge in. De avenue biedt een meterslang overzicht van nieuwe en innovatieve technologieën. Rondom deze avenue vinden er diverse promotie campagnes plaats gericht op innovaties. Hier zijn we volop mee bezig. Alle plaatsen langs de Innovation Avenue zijn reeds gereserveerd. U kunt zich nog wel verzekeren van een plaats in het paviljoen.  Registreer u dan nu via DEZE LINK. Voor vragen over het paviljoen kunt u terecht bij Noeska de Nobel via n.denobel@nwp.nl. Mocht u nog vragen hebben over de  Innovation Avenue dan u zich richten tot Juliette Douglas.