Uw innovatie in de mondiale spotligths tijdens de WEFTEC?

Beschikt u over dé meest inspirerende, veelbelovende innovatie op het gebied van watertechnologie? Meld u dan nu aan voor de WIS-award!
Wilt u met deze innovatie ook nog eens op de meest strategische locatie staan van het Holland Business pavilion tijdens de WEFTEC?

Posterplaats op internationale hotspot

Op het loungedeelte van het Holland Business pavilion komt een unieke Holland Innovation & Inspiration Hotspot waar de nieuwste watertechnologische innovaties uit Nederland centraal komen te staan. Wilt u in aanmerking komen voor een posterplaats op deze internationale hotspot? Neem contact op met Juliette Douglas en informeer naar de voorwaarden en prijzen.

 

Deelname aan het Netherlands Pavilion op de WEFTEC kost € 525,- excl per m² (min. 6m²). Deze kosten zijn inclusief Holland Branding standbouw, netwerkreceptie, catering tijdens de beurs (koffie/thee) en organisatiekosten.

Klik hier voor meer informatie en de voordelen van het Netherlands Water Pavillion 

Holland Innovation & Inspiration Hotspot

voor de WEFTEC bieden wij u de mogelijkheid om deel te nemen aan de Holland Innovation & Inspiration Hotspot.

Wat we vragen

Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan deelname aan de hotspot:

1. De innovatie is niet ouder dan drie jaar bij aanvang van de beurs.
2. De technologie/het product is marktklaar (TRL 7/8/9).
3. De technologie is nog niet eerder gepresenteerd op de betreffende beurs.
4. U vertegenwoordigt een startup, een jong bedrijf of een zelfstandig onderdeel van een bedrijf.

Wat we bieden

Water Alliance biedt u in samenwerking met het NWP en Partners voor Water tegen beperkte kosten een poster op de Holland Innovation & Inspiration Hotspot (HIIH) centraal gelegen op de Holland Business paviljoens van de Singapore International Waterweek en de WEFTEC in New Orleans. Omdat Nederland bekend staat als een koploper in de watertechnologie trekken deze paviljoens altijd veel aandacht en worden ze goed bezocht.

Op de HIIH zullen steeds vier innovatieve Nederlandse vindingen in de schijnwerpers staan, op een centrale plek op het Holland Business paviljoen. Elk van deze bedrijven krijgt de beschikking over een paneel/poster, dat u kunt ‘bemannen’ met één persoon, die toegang krijgt tot de faciliteiten van het Holland Business paviljoen.

Kosten

De posterplek op de HIIH kunnen wij u aanbieden voor slechts € 1250,00 per beursdeelname. (genoemde prijs is exclusief BTW, inclusief de opmaak en het printen van het paneel).

Wilt u in aanmerking komen voor een posterplaats op de Holland Innovation & Inspiration Hotspot? Neem dan contact op met Juliette Douglas van Water Alliance. (j.douglas@wateralliance.nl – 058-2849044). Er zijn slechts vier plaatsen per beurs beschikbaar, dus wees er op tijd bij!