Kwalitatief goede leads op Industrial Processing

img_20161004_161504Leden van de Water Alliance die deel hebben genomen aan Industrial Processing, dat van vier tot en met zeven oktober in de Jaarbeurshallen in Utrecht plaatsvond, zijn redelijk tevreden naar huis gegaan. Het Water Tech Paviljoen, waarin zes bedrijven, twee kennisinstituten en de Water Alliance zelf vertegenwoordigd waren, is als erg positief ervaren. De stand was open en toegankelijk. Hoewel er meer bezoekers werden verwacht, zijn er goede leads gegenereerd.

Leads

Gelukkig heeft het merendeel van de leden goede leads weten te genereren. Vooral Marit van Veen van BWA is erg te spreken over de contacten die zij heeft opgedaan: “De formule was erg goed. Ik heb meer bezoekers gehad dan ik had verwacht. Of het echt goede leads zijn weet ik pas over twee jaar, maar er zit zeker wel wat bij.” Van Veen heeft haar product samen met vier andere leden gepresenteerd tijdens kennissessies op de dinsdagmiddag.

Daarnaast heeft Harry van Dalfsen, van Wafilin Systems, een heel goede week gehad: “Eerst hebben wij al de publieksprijs gewonnen op het Wetsus Congres in Leeuwarden. Op Industrial Processing stonden we met hetzelfde systeem. Dat pakte voor ons natuurlijk heel goed uit,” legt hij uit: “De beurs was erg gericht op de voedingsmiddelenindustrie en daar zijn wij momenteel heel druk mee bezig.” Het ingenieuze systeem waarmee Wafilin water uit melk kan scheiden door middel van membraanfiltratie, zal ook te zien zijn op WaterLink op 26 januari 2017 in Leeuwarden.

Samenwerking

Alleen voor de kennisinstituten als CIV en CEW viel de beurs tegen. “De nadruk lag op producten in plaats van diensten,” zegt Tjeerd Rintjema van CEW: “Wij hadden beter in een andere hal kunnen staan.” De samenwerking tussen leden werd erg positief ervaren. “Vooral dat ‘Wij’ gevoel was erg positief. Zo heb ik meerdere malen een gesprek met iemand gehad die door een ander lid werd doorgestuurd. Dat is echt de toegevoegde waarde van zo’n gezamenlijke stand,” legt Pieter Hoekstra van CIV uit.

De Water Alliance is met deze beurs buiten de gebaande paden van de waterbeurzen gegaan, en vindt het een positieve en leerzame ervaring. Er wordt gekeken of de Water Alliance de watertechnologie op meer verschillende beurzen gaat vertegenwoordigen.

Download hieronder de presentaties van onze leden!

 

Introductie

Wafilin Systems BV

ADS Water Solutions

KWA