Nationale Watertechnologieweek. Gezocht: Inspirerende themasessies

Nationale Watertechnologie Week 2017: Heeft u een interessant onderwerp voor één van de themasessies? Meld u dan nu aan!
De Nationale Watertechnologie Week vindt volgend jaar plaats op 22 en 23 maart. NWP, Water Alliance en ENVAQUA organiseren op deze data inspirerende themasessies parallel aan de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem. De vakbeurs is jaarlijks dé watertechnologiebeurs in Nederland met meer dan 300 exposanten en bijna 10.000 bezoekers.

Thema’s

De organiserende partners van de Nationale Watertechnologie Week, zijn al druk met de programmering bezig. De thema’s voor 2017 zijn:
Woensdag 22 maart: Afvalwater, gericht op industrieel en communaal water.
Donderdag 23 maart: Drink- en proceswater en industriële toepassingen.
Wij zijn op zoek naar uw ideeën! Heeft u suggesties voor onderwerpen die binnen de genoemde thema’s passen en is uw klant c.q. eindgebruiker bereid daarover een presentatie te houden? Vul dan het call for paper reactieformulier in (call-for-papers-reactieformulier) en stuur uw voorstel vóór 30 oktober 2017 naar info@nationalewatertechnologieweek.nl.

Over de Nationale Watertechnologie Week

Sinds 2013 werken de brancheverenigingen en netwerkorganisaties ENVAQUA, het Netherlands Water Partnership (NWP) en de Water Alliance nauw samen in de ondersteuning van het water technologisch bedrijfsleven in Nederland.
Ondersteunen van MKB bij innovatie en export, collectieve activiteiten en het vormen van één spreekbuis voor overheden en sectorpartijen zijn de belangrijkste thema’s waarop samengewerkt wordt.
Een van die gezamenlijke activiteiten is de organisatie van een gezamenlijke beursstand tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs en de invulling en professionalisering van de seminars gedurende de beurs.
Dit heeft geresulteerd in de eerste Nationale Watertechnologie Week in 2015. Voor meer informatie over voorgaande seminars, zie www.nationalewatertechnologieweek.nl

 

WaterCoalitie-logos