Giotto Water en CirTec tekenen overeenkomst voor de Nederlandse en Belgische markt

Giotto Water S.r.l. wordt vanaf heden in Nederland en België exclusief vertegenwoordigd door CirTec B.V. Giotto Water is een gerenommeerd Italiaans productiebedrijf dat hoogwaardige machines bouwt. Deze machines worden ingezet voor de zuivering van (afval)water en het indikken, ontwateren en drogen van slibben en andere stromen.

Giotto Water (vroeger Sernagiotto) heeft in Nederland en België al een groot aantal referenties operationeel. Niet alleen op rioolwaterzuiveringen, maar ook binnen de industrie en met name onder heel zware omstandigheden in de grond- en zandreiniging, heeft Giotto Water haar sporen ruimschoots verdiend. Indikking, ontwatering en drogen vormen voor de medewerkers van CirTec bekend terrein.  Hierdoor is een samenwerking tussen beide partijen een logische stap.

Over CirTec B.V.

Energiebesparing en hergebruik van materialen zijn cruciaal voor het behoud van een goede en gezonde leefomgeving voor toekomstige generaties. Mede hierdoor wordt de watertechnologiemarkt steeds dynamischer en neemt de behoefte aan specifieke expertise en integrale oplossingen toe. Het ontwikkelen van hoogwaardigere technologie voor afvalwaterbehandeling draagt bij aan de ontwikkeling van alternatieve grondstoffen en vermindert de impact op het milieu.

Door innovatie en (door)ontwikkeling van technologieën, draagt CirTec bij aan het behoud van een duurzaam leefmilieu en investeren zij in een schonere toekomst.

Over Giotto Water S.r.l.

Giotto Water is al meer dan 40 jaar wereldwijd actief in de ontwikkeling en vermarkting van milieutechnologie. Het portfolio bevat naast droogtechnieken ook bandindikkers, zeefbandpersen, schroefpersen en verschillende zeeftechnieken die zowel voor huishoudelijk als industrieel afvalwater kunnen worden ingezet.