Holland Water hofleverancier voor Dubai Expo 2020

Holland Water uit Driebergen is er – samen met partner Culligan – opnieuw in geslaagd grote orders te verwerven in Dubai. Gezamenlijk gaat het om ruim twintig systemen die in de komende maanden geleverd gaan worden.  De handtekeningen voor de contracten zijn op dinsdag 23 oktober op de WETEX beurs in het Holland Paviljoen ondertekend.

Peter van der Linde, directeur bij Holland Water, is verguld met deze bijzondere orders. ‘De internationale concurrentie is moordend geweest, maar de sterke positie van onze partner Culligan in deze regio, de intensieve samenwerking tussen onze bedrijven en de bewezen kwaliteit van het Bifipro® systeem hebben er toe bijgedragen dat we nu als ‘hofleverancier’ bestempeld mogen worden’, aldus Van der Linde.

Unieke expertise

Het Holland paviljoen dat dit jaar wederom op de Wetex in Dubai acte de présence geeft, is grootser van opzet dan in eerdere jaren. Belangrijke reden hiervoor is dat het ook gebruikt wordt als podium van de Nederlandse EXPO 2020 campagne. Ook zal voor het eerst de Holland Water Bar, fysiek ook uitgerust met een Bifipro® systeem, centraal staan in de verbindende rol die Nederland wil spelen op het gebied van water, energie en voeding.

De nieuwe orders zijn wederom opstekers voor Holland Water, dat met name in de Golfregio zeer succesvol is met haar Bifipro® systeem. De afgelopen jaren is hierin veel geïnvesteerd en er is vooral gehamerd op het belang van kwaliteit.

Veilig Water

Daarnaast blijken veel marktpartijen onvoldoende kennis in huis te hebben om de vaak complexe drinkwaterinstallaties te doorgronden. Die kennis hebben Holland Water en Culligan wel. “We kunnen zelfs al onze systemen, dus ook in de Golfregio, op afstand monitoren en bijsturen. Hierdoor zorgen we er voor dat de gebouweigenaar geen omkijken naar het systeem heeft. Ook voor de toeristenbranche, de economische motor van de UAE, is dit veilig gevoel belangrijk”, aldus van der Linde. “Wij leveren, net als in Nederland, echt een toegevoegde waarde. We zorgen voor schoon water, minder energie- en waterverbruik en elimineren de risico’s op Legionellabesmettingen.”