Wetskills: culture meets water

Culture Meets Water: Join Us in Leeuwarden, Culturele Hoofdstad van Europa!

Gedurende dit hele jaar organiseert de stad verschillende artistieke evenementen en culturele projecten, met als thema ‘open community’. Tegelijkertijd is Leeuwarden ook de Verenigde Naties Innovating City voor watertechnologie en zal het Global Water Tech Hubs verbinden tijdens de European Water Technology Week (EWTW 2018), van 24 tot 27 september.

Wetskills Foundation en partners zullen de vijfde Wetskills Water Challenge in Nederland organiseren. Voor de eerste keer wordt dit evenement georganiseerd in de prachtige en monumentale stad Leeuwarden, de hoofdstad van de Friese provincie. En bovendien viert Leeuwarden dit jaar de Culturele hoofdstad van Europa. Water en cultuur ontmoeten elkaar en je kunt er deel van uitmaken!

De Wetskills Foundation nodigt bachelor-, master-, PhD-studenten en pas afgestudeerden in Nederland en uit de hele wereld uit om een ​​aanvraag in te dienen voor dit geweldige Wetskills Water Challenge-programma in het noorden van Nederland. De presentaties worden afgestemd op en in nauwe samenwerking met de European Water Technology Week op 26 september 2018. Water Alliance, WaterCampus en Wetsus nodigden Wetskills en zijn deelnemers uit om deel te nemen aan dit evenement en de geweldige ideeën aan een groot publiek voor te stellen.

Aan iedereen die geïnteresseerd is in een groot aantal wateruitdagingen en wateroplossingen uit Nederland en het culturele erfgoed van Leeuwarden: dit is je kans! We zijn op zoek naar lokale en internationale studenten en Young Professionals, die gepassioneerd zijn over water en enthousiast zijn om in gemengde teams te werken voor transdisciplinaire wateroplossingen. Klik hier voor meer informatie en het registratieformulier