Watervisie platform zoekt Innovators en Dragons voor Dragons’ Den of Water Transition

Ook de transitie op het gebied van water kan een versnelling gebruiken. Daarom zoekt het Watervisie Platform zowel Innovators als Dragons, voor haar eerste  Dragons’ Den of Water Transition (DDoWT). Tijdens het iLinqs Festival op 22 juni in Rotterdam presenteren ze zich aan elkaar en kunnen ze op het podium afspraken maken.

Heb je dus een waterinnovatie die nog wat hulp kan gebruiken? Of heeft jouw organisatie een uitgebreid netwerk, middelen of misschien andere interessante gereedschappen om innovaties te versnellen? Meld je dan snel aan en versnel de watertransitie!

Dragons

De eerste Dragons hebben zich al aangemeld, maar er zijn nog een paar onbezette stoelen. Er wordt wel een bijdragen gevraagd van de Dragons om pitch-films te kunnen maken met de innovators. Naast geldschieters worden er vooral ook partijen met een uitgebreid netwerk of centra met fysieke mogelijkheden innovaties te versnellen gezocht.

Innovators

Heb je een oplossing voor afvalwater, proceswater of bijvoorbeeld koelwater? Laat het weten. De organisatoren zijn vooral ook op zoek naar innovators die net een zetje nodig hebben om de volgende stap te kunnen zetten (Technology Readiness Levels 4 t/m 8). Dat kan om funding gaan , maar ook om ruimte, het juiste netwerk, launching customers en meer.

Belangrijk is dat je potentieel een bijdrage kunt leveren aan de industriële watertransitie. Denk aan manieren om effluent in te kunnen zetten als proceswater, maar ook aan vormen van watermining of warmteterugwinning.

Wordt je innovatie geselecteerd voor DDoWT dan maken ze de komende maanden een journalistieke nominatiefilm. Op 22 juni mag je je innovatie komen pitchen in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Zie hier een voorbeeld van een DDoT nominatiefilm in 2021.

Aanmelden

Heb je interesse om mee te doen aan DDoWT, stuur uiterlijk vrijdag 22 april en liefst eerder een e-mail naar David van Baarle, david@industrielinqs.nl, waarin je in een paar zinnen je innovatie uitlegt. En wat je precies nodig hebt van de Dragons? Ze nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Is je organisatie geïnteresseerd in een Dragon-stoel, neem dan contact op met Janet Robben: janet@industrielinqs.nl.

Bron: Industrielinqs