WaterLinkNL: een compacte (mid)dag volop bijtanken

Groeien met je (water tech) bedrijf: Hoe doe je dat? Wat kom je allemaal tegen? Hoe kun je versnellen? Groeien gaat niet alleen over technologie. Kennis hebben van financiering, export, netwerken, marketing en matchmaking en vooral ondernemerschap, zijn net zo goed succesfactoren als de technologie zelf. Dit alles en nog veel meer leer je tijdens WaterLinkNL op 27 juni. De ochtend is exclusief voor leden van Water Alliance. En de middag? Die staat bol van inspiratie, kennisdelen en uiteraard netwerken en is voor iedereen toegankelijk.

Kortom: een event waar leden en niet-leden van de Water Alliance in één compacte en efficiënte dag volop informatie én inspiratie kunnen tanken!

Klik op de afbeelding voor het volledige programma

Programma

Ledenbijeenkomst (besloten)
9.30 Inloop + mogelijkheid plaatsen banner op netwerkvloer
10.00 Welkom door Managing Director Hein Molenkamp
10.30 Interactieve vooruitblik op activiteiten Water Alliance
11.50 Wrap-up
12.00 Einde ledenbijeenkomst en start WaterLinkNL

Programma WaterLinkNL

11.30 Inloop met lunch
12.00 Opening door Hein Molenkamp
12.15 Netwerken op de netwerkvloer
13.00 Plenaire sessie met o.a. keynote spreker Kees de Jong
14.45 Pauze op de netwerkvloer
15.45 Parallelle sessie 1e ronde
16.45 Parallelle sessie 2e ronde
18.00 Wrap-up parallel sessies
18.30 Opening BBQ
20.30 Einde

Keynote: Kees de Jong

Kees de Jong ( 1968)  is ondernemer en mede-initiatiefnemer van nlgroeit. Hij heeft meerdere bedrijven in binnen en buitenland gestart en geleid. Inmiddels is hij investeerder, spreker, schrijver en vooral mentor van snelgroeiende ondernemers. Hij is mede-initiatiefnemer van nlgroeit en heeft een enorme passie om andere ondernemers te helpen groeien. Zijn boek- gebaseerd op zijn columns in het Financieel Dagblad- heet toepasselijk ‘Groter Groeien’.

Thema’s parallel sessies

1. H2O Digital
Intelligente producten, Digital Twins, klantspecifiek produceren en nieuwe verdienmodellen. Hoe kunnen technologiebedrijven uit de watersector profiteren va digitalisring en Industry 4.0.

2. Droogte! Uitdagingen en oplossingen
Nederland, een land van overvloedige regenval, waterschappen die voortdurend het overtollige water wegpompen. Dan ineens droogte…..Welke slimme innovaties kunnen bijdragen om slimmer met ons (drink)watergebruik om te gaan?

3. Een Vliegende Start
Of het nu gaat om een nieuwe onderneming of een nieuwe ontwikkeling, hoe je uit de startblokken komt is vaak bepalend voor de kans op succes. In deze sessie o.a. aandacht voor hoe je jouw plannen zodanig omzet dat het investeerders aantrekt.

4. Van kiem naar kanjer
Je kunt jouw marketing en communicatie -euro’s maar één keer uitgeven en dan is er ook nog eens weinig budget. Hoe kies je uit het oerwoud van on- en offline kanalen de juiste voor je doelgroep. Kortom: Groter groeien met een beperkt marketing- en communicatiebudget.

5. Go international
Wanneer is je bedrijf gereed om over de grens te gaan? Twee ervaringsdeskundigen geven hun visie en delen hun ervaring op het gebied van export readiness en internationaal samenwerken.

6. Ik wens u veel personeel toe
Voor uitnodiging: Groter groeien staat onlosmakelijk verbonden met het aannemen van nieuw personeel, het doorgroeien van huidig personeel of wellicht afscheid nemen van personeel…. Tijdens deze sessie gaan we samen sparren met ervaringsdeskundigen over ‘personeelskwesties’ en kom je tot nieuwe/andere inzichten.

Netwerkvloer

Het is exclusief voor leden mogelijk om een banner te plaatsen op onze netwerkvloer. De kosten hiervan zijn € 25 voor maximaal 1 banner per bedrijf. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u een banner mee wilt nemen. Er zijn een beperkt aantal bannerplaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang want vol=vol!

Op de netwerkvloer: Wall of support

Op de netwerkvloer staat de Wall of Support voor u klaar. Op deze muur kunt u tijdens de netwerkmomenten uw innovaties, vragen, uitdagingen en kansen in de watertechnologie kenbaar maken en reageren op andermans oproepen. Bent u op zoek naar bepaalde kennis of technologie, of zoekt u een partner om technologie te ontwikkelen? Kom langs bij de Wall of support en plaats uw vraag!

Tarieven

  • Leden: € 50
  • Banner opzetten, exclusief voor leden, € 25
  • Niet-leden € 75
  • prijzen exclusief BTW 

Locatie

Van der Valk Hotel Sneek
Burgemeester Rasterhofflaan 1
8606 KZ Sneek

U bent er toch ook bij? Meld u aan via onderstaand formulier!

 

Na aanmelding via bovenstaand formulier ontvangt u een email met daarin een betaalverzoek. Let op: uw aanmelding is pas definitief na ontvangst van betaling.