Succesvolle TKI Matchmaking goed ontvangen door deelnemers

26 Deelnemers hebben afgelopen donderdag 1 oktober mee gedaan aan de digitale TKI Matchmaking. Het event is georganiseerd om innovatie in de Nederlandse watertechnologiesector te stimuleren. De deelnemers variëren van kennisinstellingen tot ondernemers, ze bespraken mogelijkheden voor samenwerking in speed dates van 20 minuten. In totaal vonden er 57 gesprekken plaats.

Concrete vragen en vervolgafspraken

De reacties van deelnemers zijn positief, Jan Broos, TKI Innovatiemakelaar kreeg veel concrete vragen van bedrijven. “De bedrijven die ik sprak hadden allen een goed idee van wat ze nodig hadden om hun innovatie of product verder te ontwikkelen. Dat helpt mij om er voor hen nu de juiste partij bij te vinden” aldus Jan Broos. Ook Länk Vaessen van het CEW was positief over de matchmaking “Het is erg prettig om op deze manier in korte tijd veel gesprekken te kunnen voeren. Doordat gesprekken max. 20 minuten duren is het to-the-point. Ik heb direct een aantal vervolgafspraken kunnen plannen”.

De matchmaking werd georganiseerd door de TKI Watertechnologie en uitgevoerd door de WaterCoalitieNL, die wordt gevormd door Water Alliance, NWP en ENVAQUA.