Prijsvraag Hansa Green Tour

De organisatie van Hansa Green Tour is op zoek naar start-ups, jonge en innovatieve bedrijven met concrete producten of diensten die kunnen bijdragen aan het versnellen van de energietransitie en die zaken willen doen in Duitsland en Denemarken.

De energietransitie biedt grote kansen voor Nederland om samen met Duitsland en Denemarken te zoeken naar technische oplossingen en zakelijke kansen. Om samen te innoveren en technologie leiders te worden in de energietransitie. In deze energietransitie ligt Denemarken ver op kop in Europa en ook Duitsland is al veel verder met het aandeel duurzame energie in de totale energiemix. Hoog tijd voor Nederland om (opnieuw) aan te haken bij onze buren en Denemarken.

In de aankomende 8e editie van de Hansa Green Tour van 20 – 23 juni zal dit thema, en de kansen die de energietransitie biedt voor zowel bedrijven als overheden, centraal staan. Terug naar onze ‘roots’ van 500 jaar samenwerking in het Hanzeverbond. Op zoek naar nieuwe kansen voor grensoverschrijdende samenwerking in de nieuwe ‘Hansa’ regio.

De organisatie is op zoek naar start-ups in de energietransitie met een concreet product of dienst die zaken willen doen in Duitsland en Denemarken.

Hansa Green Tour stelt in samenwerking met GroeneZaken 1 gratis ticket voor deelname aan de Hansa Green Tour beschikbaar voor het beste idee, product of dienst. Motiveer uw deelname aan deze prijsvraag en geef aan waarom u denkt dat uw product of dienst kan bijdragen aan het versnellen van de energietransitie en de samenwerking in de Hansa regio en wat u nodig heeft om uw product of dienst succesvol aan te kunnen bieden in Duitsland en Denemarken.

De winnaar krijgt een gratis ticket voor deelname aan de Hansa Green Tour én de mogelijkheid om dit idee, product of dienst kort te presenteren op de netwerkwerkavonden in Duitsland en Denemarken.

Ga voor meer informatie over deze prijsvraag en om mee te doen naar de website van Groene Zaken. De actie loopt tot 6 juni.