Schrijf in voor de SPLASH Innovation Stage en maak kans op €12.000!

In totaal is er €20.000 aan prijzengeld aan start-ups te vergeven. Inschrijven kan tot 11 juni!

Porto zal dit jaar de 4e EIP Water Conference hosten, met o.a. het spannende SPLASH Innovation Stage, waar start-ups hun innovatieve oplossingen kunnen presenteren die de problemen van water- en eindgebruikers in de industrie en de landbouw oplossen. De hoofdprijs: €12.000! U kunt uw technologie gratis aanmelden via: http://bit.ly/PortoSPLASH.

Water Alliance lid Isle utilities is trotse partner van de Porto Water Innovation Week en SPLASH Innovation Stage in het bijzonder. Isle Utilities nodigt innovatieve watertechnologiebedrijven uit om hun innovatie te presenteren aan investeerders en waterexperts. De SPLASH Innovation Stage competitie vindt plaats op de middag van 27 september. De jury en het publiek zullen de top 3 start-ups selecteren, die gaan naar huis met € 12.000, € 6.000 en € 3.000 (1e, 2e en 3e prijs). De winnaars worden ook uitgenodigd voor het Innovation Dinner.

Als onderdeel van de Porto Water Innovation Week (PWIW), zullen op de EIP Water Conference op 27 en 28 september 2017 in Porto meer dan 600 deskundigen uit de watersector samenkomen. Het thema van dit jaar is “Water Innovatie: Bridging Gaps, Creating Opportunities”. Voor meer info: http://portowaterinnovationweek.eu/eip/exhibition