Paques Pacific Asia wint MISA 2018 award

Op 12 oktober won Paques Asia Pacific, dochterbedrijf van Paques Technology B.V. in Balk, de MISA 2018 award voor Maleisische bedrijven in de categorie “Beste milieu-innovatie” in Kuala Lumpur, Maleisië.

“De competitie in deze categorie was erg moeilijk! Maar we hebben gewonnen van Heineken Malaysia, Expleco Ltd en Sime Darby Research “, aldus Rob van As, Managing Director van Paques Asia Pacific. “De jury onder leiding van de voorzitter, de Nederlandse ambassadeur hare excellentie Karin Mössenlechner heeft alle inzendingen aandachtig bekeken. Eind september lieten ze Paques Asia Pacific weten dat ze tot de finalisten behoorde, maar dan moet je het nog steeds winnen en dat hebben we gedaan! “, aldus een tevreden Rob van As.

Ambassadeur Karin Mössenlechner voegt daaraan toe: “De finalisten in de drie categorieën stimuleren ons te werken aan een meer innovatieve en duurzame toekomst. Ze doen dit door innovatie centraal te stellen in hun bedrijfsmodellen en ons te laten zien dat innovatie winstgevend kan zijn, wat voor alle deelnemers en het bredere bedrijfsleven een inspiratie is om te innoveren en groener te werken”.

De MDBC MISA-prijscategorieën waren:
– Beste sociale innovatie
– Beste milieu-innovatie
– Beste start-up / scale-up in duurzame innovatie