Nieuw digitaal platform Sensileau brengt overzicht in de enorme wereld van sensortechnologieën

Het aantal meetinstrumenten en sensoren voor het online monitoren van waterkwaliteit is enorm en groeit steeds sneller. Jaarlijks komen er ongeveer 10 sensorleveranciers bij en het aantal nieuwe sensortechnologieën groeit exponentieel. Het vinden van de juiste sensor voor een specifiek monitoringsproces wordt daardoor steeds lastiger en vraagt in toenemende mate tijd en kennis. Het nieuwe digitale platform Sensileau biedt uitkomst en levert overzichtelijk uitgebreide kennis en (technische) informatie van vrijwel alle commercieel verkrijgbare online sensortechnologieën wereldwijd.

Eenvoudig en snel inzicht

Sensileau geeft gedetailleerde informatie van vrijwel alle commercieel verkrijgbare online sensortechnologieën wereldwijd. Met een handige zoekfunctie kan snel en eenvoudig gezocht worden naar de juiste sensor voor ieder monitoringsproces. Gebruikerservaringen (casestudies) op het platform bewijzen dat de inzet van de juiste sensor in combinatie met verbeterde sensordata-analyse methoden leidt tot kostenbesparing en procesoptimalisatie, zoals een besparing op energie en chemicaliën en het verminderen van lekverliezen. Daarnaast geeft Sensileau inzicht in de aanschaf- en operationele kosten en ondersteuning bij installatie, onderhoud en het kalibreren van sensoren.
Sensileau brengt actuele kennis en expertise van innovatieve meetinstrumenten en sensoren bij elkaar en ondersteunt gebruikers van deze technologieën in het maken van de juiste keuzes voor het optimaliseren van monitoringsprocessen. Meer informatie en een demo kunt u vinden op www.sensileau.info. Daarnaast kunt u vrijblijvend contact opnemen met Corina Carpentier (06-25032596) of Jan Broos (06-224 618 68).

Gebruik netwerk en activiteiten Water Alliance

Water Alliance verwelkomt Sensileau als nieuw lid. Jan Broos over de toetreding van het Water Alliance netwerk: ‘We zijn met Sensileau lid geworden van de Water Alliance. De Water Alliance heeft een enorm netwerk in de waterbranche. Voor ons is het belangrijk dat wij ons kunnen profileren en dat kan prima met het netwerk en de activiteiten van de Water Alliance.