Mooie start van 2024 bij Pure Water Group!

De engineering-, productie- en testfaciliteiten van Pure Water Group bruisen van activiteit nu het jaar positief begint met het ontwerpen en produceren van verschillende Ultrapure en High Purity watersystemen voor diverse projecten en toepassingen wereldwijd.

Reeds vervaardigd en succesvol getest zijn twee Continuous Electrodeionization (CEDI) systemen van 4 m3/h voor een waterstofproductieproject in Duitsland en een 2 m3/h CEDI systeem voor een energieopwekkingsproject in Spanje. Deze systemen zijn inmiddels gereed en verpakt voor verzending naar hun uiteindelijke locaties.

Twee Membrane Degassing (MD) systemen, samen met twee CEDI systemen, zijn momenteel in de productie- en testfase. Deze zullen een gecombineerde Ultrapure watercapaciteit van 120 m3/h leveren voor een industrieel proceswater project in Nederland. Tegelijkertijd is voor een project in Groot-Brittannië een 1,5 m3/h CEDI systeem in productie en voor een project in Frankrijk worden nog eens twee 47,5 m3/h CEDI systemen ontworpen.

Daarnaast is er een order ontvangen voor de levering van twee 117 m3/h CEDI systemen voor een project in Portugal, en zijn er bestellingen geplaatst voor twee 40 m3/h en twee 2 m3/h CEDI systemen voor verschillende projecten in Spanje. Bovendien loopt er een opdracht voor de realisatie en implementatie van een complete waterzuiveringsinstallatie voor een dialyseafdeling in Nederland.

Al met al vergt dit totale inzet en toewijding binnen alle afdelingen van Pure Water Group. Met onze uitgebreide ervaring in het ontwerpen en ondersteunen van waterzuiveringssystemen voor diverse projecten en toepassingen wereldwijd, hebben we essentiële inzichten verworven in innovatieve technologieën en hoe deze het beste aansluiten bij uw specifieke eisen!

Bron: Pure Water Group