Kans: cleantech startups gezocht!

BeStart is op zoek naar cleantech startups die hun succes willen versnellen. Het starten van een bedrijf kost gemiddeld 5 tot 7 jaar. Voor cleantech startups is dit meestal langer. Belangrijkste reden: de markt is complexer.

BeStart is gespecialiseerd in cleantech, waaronder tech innovaties op het gebied van water, circulariteit, dairy, food, energie, landbouw en tuinbouw. Met haar accelerator helpt BeStart cleantech startups om binnen een jaar op te schalen naar een succesvol bedrijf.

Voorbeelden

WaterCampus Leeuwarden is een van de founding partners van BeStart. Er zijn de afgelopen jaren al verschillende watertech startups die gebruik hebben gemaakt van BeStart en mede hierdoor belangrijke stappen hebben gezet in hun ontwikkeling. Voorbeelden zijn: SusPhos; Acquaint; KNN Cellulose; en CE-Line.

BeStart werkt in het Noorden van Nederland en introduceert je in het behulpzame en hechte circulaire netwerk van Noord-Nederland. Je gaat je technologie testen en valideren in een van de testlabs en je krijgt hands-on advies van ervaren ondernemers in de regio.

Interesse?

Interesse? Schrijf je in via www.bestart.nl/inschrijven