Innovation Challenge Water Test Network

Bent u een MKB’er met een innovatieve technologie op het gebied van het verbeteren van slibproces? Wilt u de mogelijkheid krijgen om deze innovatie te testen in een full-scale testomgeving, te demonstreren aan een groep potentiële kopers én een showcase neer te zetten op de Aquatech 2019? Dan kan de eerste Innovation Challenge van het Water Test Network u hierbij helpen.

De challenge

Slibproductie is inherent aan afvalwaterzuivering. Een verbetering van het slibproces kan de operationele uitgaven op een zuiveringslocatie aanzienlijk ten goede komen. Ook kan het verbeteren van het percentage vaste stoffen in slib de kosten van opslag en transport verminderen. Het Water Test Network is daarom op zoek naar MKB’ers in de regio Noordwest Europa wiens innovatie het slibproces kan verbeteren; of dit nu in de verdikking of slib, slibgisting, ontwatering of in de afvoer / transport van het slib is. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door uiterlijk 13 mei 2019 om 12 uur een aanvraagformulier in te dienen.

De prijs

  • Toegang tot één van de volgende full-scale gemeentelijke waterzuiveringsinstallaties: Scottish Water in Bo’ness (Schotland), Regional Water Authority Vallei en Veluwe in Apeldoorn (Nederland) en Wetterskip Fryslân in Leeuwarden (Nederland). Op deze testfaciliteit ontvangt u diverse soorten steun voor uw innovatie.
  • Een unieke kans om deze technologie onder de aandacht van potentiële kopers te brengen: geïnteresseerde belanghebbenden (zoals bijvoorbeeld waterbedrijven) worden uitgenodigd om de testfaciliteit te bezoeken en worden op de hoogte gehouden over de testresultaten.
  • Een gratis ticket voor de Amsterdam International Water Week / Aquatech Amsterdam (5-8 november 2019).
  • Zichtbaarheid voor uw innovatie op de stand van Water Test Network op de Amsterdam International Water Week / Aquatech Amsterdam (5-8 november 2019).

Geïnteresseerd?

Klik hier voor meer informatie en de aanmeldprocedure op onderstaand document of neem contact op met Stefan Bergsma (International project coördinator) via s.bergsma@wateralliance.nl of +31(0)611101240.