In Première: PB the movie!

Met gepaste trots lanceert PB International eind oktober haar bedrijfsfilm. In het kader van deelname aan een beurs in Zuid- Korea besloot PB een bedrijfsfilm op te nemen. Beelden met ondertiteling vormen een toegankelijke manier van informatie delen met de Koreaanse beursbezoekers. Echter gooide Covid roet in het eten… Doordat de filmopnames al begonnen waren, werd de video in 2021 alsnog afgerond en op ludieke wijze verdeeld onder klanten en partners van het Achterhoekse filterbedrijf.

Eind september/begin oktober ontvingen zakenrelaties een filmticket met daarop een QR code. Een vijftal gelukkige relaties ontving een zogenaamd gouden ticket die verzilverd kon worden tegen mooie prijzen. In samenwerking met Hotel de Toren Amsterdam, Thermea 2000 en KRNTWR+ werden hotelovernachtingen, dagjes sauna en een mooie kraanwater tap weggegeven.

Ook internationale relaties konden deelnemen en zo vielen er prijzen in onder anderen Duitsland en Zweden. Deze relaties zullen op korte termijn bezocht worden en hun prijs overhandigt krijgen.

Enkele dagen geleden verschenen de Engelse en Nederlandse video’s ook op het LinkedIn kanaal van PB International, laat een leuke reactie achter en wellicht valt er nog wat te winnen ; – )

https://youtu.be/C47vn-ve3Cw
Bron: PB International