Hydraloop wint Best Featured ISH Innovation 2021

Tijdens de digitale ISH Frankfurt 2021 (’s werelds toonaangevende beurs met een focus op het gebied van verantwoord water- en energiemanagement in gebouwen) werd Hydraloop door de DBA (Digital Bathroom Association) uitgeroepen tot winnaar van de prijs voor Best Featured ISH Innovation.

De DBA verleent de BEST FEATURED ISH INNOVATION aan innovatieve bedrijven of concepten die helpen bij het versnellen van de digitale transformatie van de badkamer. Het is een aanmoedigingsverklaring van branchegenoten tot branchegenoten die ervoor kiezen om prioriteit te geven aan innovatie in de snel veranderende wereld van de digitale badkamer. Dankzij hun harde werk en visie gaan we allemaal vooruit in de transformatie van de badkamer.

Geselecteerd

Hydraloop is geselecteerd omdat het een unieke oplossing biedt om water, ons ‘Blue Gold’, een tweede leven in huizen en slimme gebouwen te geven door het twee keer te gebruiken. Het systeem recycleert grijs water uit douche, bad, wastafel, airconditioner om te gebruiken voor het doorspoelen van toiletten, irrigatie van de tuin en andere waterverbruikende activiteiten.

Hydraloop is slim, duurzaam en heeft esthetische aantrekkingskracht, alle drie de aspecten zijn volledig in lijn met onze gunningscriteria. Het is een echte innovatie die kan helpen de ontwikkeling van de badkamer van de toekomst te versnellen. De wereld heeft Hydraloop nodig!” zegt Thomas Serval, voorzitter van de Digital Bathroom Association.

De missie van DBA is het bevorderen, ondersteunen en versnellen van de digitale transformatie van de badkamer. Dus, als belangrijke spelers in deze markt, laten we onze expertise delen, elkaar verrijken en co-creëren de badkamer van morgen!

Bron: Hydraloop