Hydraloop samen met ZKH Prins Constantijn naar de CES

Hydraloop gaat samen met ZKH Prins Constantijn naar de Consumer and Electronics Show (CES)2020 en is best of Innovation Award Winnaar in Las Vegas

Donderdag 17 oktober is bekend gemaakt tijdens CES Unveiled Amsterdam dat Hydraloop Systems is uitgekozen als één van de top-50 meest innovatieve Nederlandse technologie startups, die tijdens CES 2020 in Las Vegas zal exposeren op het Holland Startup Pavilion in het Eureka Park. Dit alles onder leiding van de speciale afgezant van TechLeap.nl: ZKH Prins Constantijn van Oranje-Nassau. Hydraloop heeft haar officiële wereldwijde product launch op de CES 2020 in Las Vegas in januari 2020. Prins Constantijn noemde specifiek Hydraloop in zijn openingsspeech tijdens CESUnveiled als voorbeeld van ‘one of the Dutch solutions that are future proofing the world’

CES® is het wereldwijde podium voor innovatie

CES is ’s werelds ontmoetingsplaats voor iedereen met groeipotentieel in de sector van consumententechnologieën. Het is al 50 jaar het proefterrein voor innovatoren en baanbrekende technologieën – het wereldwijde podium waar de volgende generatie innovaties op de markt wordt geïntroduceerd.

ZKH Prins Constantijn (special envoy at TechLeap.nl), Gary Shapiro (president and CEO, CTA), Karen Chupka (EVP CES), Steve Koenig (VP market research CTA), Pete Hoekstra (US Ambassador of the Netherlands), Mona Keijzer (staatsscretaris Economische Zaken en Klimaat)

Best of Innovation Award winnaar in Las Vegas

Daarnaast is Hydraloop Systems héél trots dat Hydraloop is bekroond als de beste innovatie in de product categorie ‘Sustainability, Eco-Design & Smart Energy’ met de hoogst gewaardeerde eer: “Best of Innovation” of Innovation Awards 2020. De Best of Innovation award is toegekend aan Hydraloop’s game changing innovatie als oplossing voor één van de grootste problemen van de wereld: voldoende water en veilige watervoorziening (UNSDG nr6).

Naast een eigen stand op het Holland Pavilion zal Hydraloop op de speciaal voor de Award Winners ingerichte stand op de CES de Hydraloop mogen tonen aan de wereld. Zie ook het persbericht van CES Unveiled, de CES Unveiled video met daarin een interview met Hydraloop en de introductiefilm van Techleap.nl die aankondiging doet van de 50 bedrijven die mee mogen naar de CES2020.

Bron: Hydraloop