Holland Water benoemd tot sponsor voor Expo 2020 Dubai

De economische banden tussen Nederland, de Verenigde Arabische Emiraten en de rest van de Golf regio zijn sterk, vooral met betrekking tot handel en wetenschappelijke uitwisseling. Holland Water is hierin trotste partner en is op 4 januari officieel benoemd tot sponsor voor het Netherlands Pavilion op de Expo 2020 in Dubai.

Water is schaars en kostbaar, laat staan in het Midden-Oosten. En daarmee kan én wil Holland Water helpen. Het watertech bedrijf ui Driebergen laat weten dat ze zeer enthousiast zijn over het groeiende aantal orders vanuit de regio. Zo houdt Holland Water het water al schoon en veilig voor onder andere het Dubai World Trade Centre, de Dubai Mall, het Ras Abu Aboud Stadion voor de FIFA Worldcup Qatar 2022 en zullen dit dus ook gaan realiseren voor de Expo.

Over Expo 2020 Dubai

Tussen 20 oktober 2020 en 10 april 2021 vindt de 35e universele wereldtentoonstelling plaats in Dubai. Het is de eerste wereldtentoonstelling in het Midden-Oosten. Onder het thema ‘Connecting minds, creating the future’ presenteren 170 deelnemende landen ideeën, innovaties en technologieën. De Nederlandse deelname heeft tot doel om Nederlandse stakeholders uit de publieke- en private sector een platform te bieden om zowel vooraf als tijdens de Dubai EXPO hun netwerk en positie in de Golfregio te versterken.

Global Sales Director Peter van der Linde legt uit: “Deelname aan Expo 2020 Dubai is een unieke kans om onze visie en ambities te laten zien. COVID-19 is een treffend voorbeeld van hoe kwetsbaar de samenleving is voor virussen en bacteriën. Behalve dat het essentieel is voor de samenleving vanuit het oogpunt van de menselijke gezondheid, heeft onze Bifipro®-technologie zijn unieke doeltreffendheid bewezen en zijn we gecertificeerd. We zijn dan ook dankbaar en enthousiast over de mogelijkheid om onze oplossingen in het Nederlands Paviljoen aan een wereldwijd publiek te presenteren.”

Het volledige bericht is in het Engels te lezen via de website van Dutch Dubai 2020: https://dutchdubai.com/holland-water-new-sponsor-of-the-netherlands-pavilion/

Bron: Holland Water