HyGenius®: een innovatieve waterfilter-assistent, nu in Google Play en de App Store

Georganiseerd waterfilters vervangen

Waterfilters hebben een beperkte levensduur. Daarom hebben ze een zekere vorm van beheer nodig, zodat ze met regelmatige intervallen worden vervangen. De nieuwe app HyGenius® helpt gebruikers bij het vervangen van filters en kan waar nodig ook door meerdere gebruikers binnen één bedrijf worden gebruikt.

Een deskundige digitale waterfilter-assistent

De nieuwe digitale assistent HyGenius® begeleidt gebruikers bij het vervangen van filters. De app is eenvoudig te bedienen en zorgt voor degelijke en nauwkeurige documentatie. Filterlocaties beheren, filters registreren, filters vervangen … alles is scanbaar en met een paar klikken af te handelen. Zo wordt het heel eenvoudig om filters te vervangen en is alles perfect te traceren. Wat ook heel nuttig is, is de herinneringsfunctie. Deze laat gebruikers tijdig weten dat er binnenkort filters vervangen moeten worden.

Vijf talen, één app: HyGenius®

De app is beschikbaar in vijf talen en tilt professioneel filtermanagement zo naar een nieuw, internationaal niveau. Met HyGenius® biedt Aqua free zijn internationale klanten een eenvoudige oplossing aan om zonder gedoe filters te vervangen. De app is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans.

Vervangservice

De filter vervangservice van Aqua free is ontwikkeld in Duitsland en is inmiddels uitgegroeid tot een erkend standaard voor het beheer van waterfiltersystemen. Momenteel maken 800 bedrijven in heel Duitsland en Europa gebruik van deze service van Aqua free, waarbij eigen servicemonteurs op locatie langskomen om filters te vervangen. Aqua free GmbH is continu bezig met verdere digitalisering; de gebruiksvriendelijke en innovatieve filtervervangapp HyGenius® is dan ook een logisch vervolg.

Bron: Aqua free