Uw demo showcasen op het WTC General Assembly in Leeuwarden op maandag 23 april?

Van 22 tot 27 april 2018 verwelkomt het WTC Leeuwarden het wereldwijde netwerk van de WTC Association. Met 320 vestigingen in bijna 90 landen, met een netwerk van meer dan 750.000 aangesloten bedrijven een prachtig zakelijke potentieel. Tijdens dit World Trade Centers Association General Assembly organiseert het WTC Leeuwarden het uniek internationaal B2B matchmaking evenement ‘International Trade Day’ en congres met als onderwerp: “Better Together. Trust: the core of international business”.

Tijdens dit evenement is er op maandag 23 april een beursvloer waarop de Water Alliance de WaterCampus zal presenteren.  Voor innovatieve watertechnologie bedrijven die annex zijn met de Water Alliance / WaterCampus is het mogelijk om te participeren.

Het WTC biedt onze leden aan om voor een aantrekkelijk tarief een demo neer te zetten rondom de WaterCampus stand. Meer informatie?

Neem dan voor dinsdag 17 april contact op met Juliette Douglas j.douglas@wateralliance.com of Tiemen Jousma t.jousma@wateralliance.com