De Water Business Line van Royal HaskoningDHV

In oktober 2021 viert Royal HaskoningDHV (RHDHV) 140 jaar bestaan. Het verhaal van het bedrijf begon in 1881 met 2 ondernemende ingenieurs Johan van Hasselt en Jacobus de Koning.

Verschillende business units

Van een bedrijf met Nederlandse roots is het internationaal gegroeid. Sindsdien is er veel gebeurd en is de businessline Water van RHDHV uitgegroeid tot verschillende business units: Water Nereda, Nederland, UK, Polen, Nigeria, India, Taiwan, Filipijnen, Vietnam, Indonesië en Australië. In Nederland hebben we een mix van lokale, maar ook projecten uit het buitenland.

Prijs

In september 2020 werd RHDHV uitgeroepen tot winnaar van de Global Water Awards 2020 voor “Watertechnologiebedrijf van het jaar”. Deze prestigieuze prijs gaat naar het bedrijf dat de belangrijkste bijdrage heeft geleverd op het gebied van innovatie in de watersector.

Wilt u meer weten over de business line Water? Klik hieronder om naar de landingspagina van onze business line Water te gaan: https://www.royalhaskoningdhv.com/nl-nl/nederland/specials/water

Bron: Royal HaskoningDHV