‘Dé co-maker voor technologie ontwikkelaars en leveranciers’

ADS Groep, voorheen Aan de Stegge Bouw en Werktuigbouw, wordt vanuit historisch perspectief nog vaak gezien als hoofdaannemer voor grote multidisciplinaire afval- en drinkwaterprojecten. Tegenwoordig werkt ADS Groep, naast hoofdaannemer, steeds vaker als system integrator en toeleverancier van werktuigbouwkundige componenten. De combinatie van engineering en productie voeren zij vanuit ADS Groep Toelevering Water ook uit naar business to business klanten zoals technologie leveranciers die geen of beperkte productiefaciliteiten hebben.”

‘Oplossing en doelstellingen klanten optimaal uit de verf laten komen’

ADS Groep is in staat om de samenstelling van installaties, modules en skids binnen hun 16.000 vierkante meter productiefaciliteit te realiseren. Roy Seggelinck, commercieel manager Toelevering Water, vertelt: “Van extreem groot tot klein, multidisciplinair inclusief elektro en procesautomatisering. Wij zijn flexibel en faciliteren waar de klant behoefte aan heeft. Wij denken met een technologieleverancier mee van totaalconcept naar engineering en de realisatie en montage op locatie. Als partner van onze klanten is ons belang dat hun oplossing en doelstellingen optimaal uit de verf komen.”

Technologie onafhankelijke co-maker

ADS Groep Toelevering Water is bij uitstek dé system integrator voor technologieleveranciers. Roy legt uit: “Allereerst zijn wij technologie onafhankelijk en zullen wij nooit zelf technologie ontwikkelen en leveren aan uw opdrachtgevers. Daarnaast hebben wij alle benodigde kennis en ervaring zelf in huis, zowel op WTB gebied alsook op E en PA gebied. Uw technologisch ontwerp vertalen wij naar een maakbaar en zo mogelijk modulair product. De complete engineering, realisatie bij ons in de fabriek en desgewenst het transport naar locatie en de plaatsing en commissioning kunnen we voor onze rekening nemen.”

Werktuigbouwkundige constructies

“Als toeleverancier van werktuigbouwkundige constructies en componenten produceren en monteren we onder andere piping, internals voor water- en slibbehandelingsinstallaties, bezinktanks, ruimerbruggen, indikkers, afdekkingen, bordessen, trappen en leuningwerk. Dankzij traditioneel vakmanschap en de inzet van een modern machinepark, leveren we een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn gespecialiseerd in plaatwerk, constructies en piping in RVS, staal en aluminium. Alle denkbare vormen van voor- en nabehandeling, van stralen tot coaten, worden in eigen huis uitgevoerd, one-stop-shopping.”

Modulaire oplossingen

“In de communale en industriële watermarkt in Nederland zien wij een trend naar meer modulaire oplossingen. De ontwerplevensduur waarop de ontwerpen zijn gebaseerd worden steeds korter. Waar eerder voor 60 jaar werd ontworpen is het nu vaker voor 10 jaar of zelfs nog korter. Een dergelijke ontwerplevensduur vraagt om modulaire-, circulaire- en duurzame oplossingen. Wij hebben op onze afdeling Toelevering Water de ambitie om marktleider te worden in deze trend. Ongeacht de gevraagde technologie en betrokken partijen, als co-maker streven wij na dat het merendeel van de projecten in Nederland in onze productiefaciliteit wordt gerealiseerd.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat ADS Groep voor u kan beteken? Kijk dan eens op onze website of neem contact op met Roy Seggelinck via +31 547 286 386 of r.seggelinck@adsgroep.nl

Bron: ADS groep