Constantijn van Oranje: Water Tech Fest is lakmoesproef voor Nederlandse ambitie

prins_constantijn-van-Oranje_foto-RVD-Jeroen-van-der-Meyde-jpg-206x300
Foto: Constantijn van Oranje: RVD, Jeroen van der Meyde

Op 25 mei is de Water Campus in Leeuwarden de locatie voor Water Tech Fest: een internationale ontmoetingsplaats voor start-ups, scale-ups en investeerders die zich richten op watertechnologie, crossovers in de olie en gas, food, delta, cleantech en energie. Dat gebeurt in het kader van Startup Fest Europe, een grote startbijeenkomst en een hele serie evenementen gegroepeerd rond thema’s waar Nederland goed in is. Nederland vervult in de eerste helft van 2016 het EU-voorzitterschap en heeft daarbij innovatie tot een van de hoofdthema’s gemaakt.

Constantijn van Oranje geeft samen met Jim Stolze (oprichter TEDxAmsterdam) leiding aan Startup Fest Europe. Hij benadrukt in zijn blog dat Water Tech Fest een lakmoesproef is: ‘Laten we met elkaar laten zien hoe goed we nu eigenlijk zijn.’

Lees hier zijn blog!

Organisatie
De organisatie van de ‘Water Tech Fest’ is een gezamenlijke inspanning van Startup Fest Europe, Doefonds, FSFE, Netherlands Water Partnership, en de partners van WaterCampus Leeuwarden: Wetsus, Water Alliance, gemeente Leeuwarden en provincie Fryslân.

Meer weten of aanmelden? Kijk op www.watertechfest.nl.Voorkant-flyer-WaterTechFest_def-214x300