Belangstelling van artsen voor Human health Mondspray

Van buitenaf ben je vatbaar voor allerlei ongunstige invloeden. Miljarden micro-organismen omringen ons en zijn te vinden in en op ons lichaam. Dit zijn hele kleine wezens die je nauwelijks kunt zien. Vanwege de onbalans tussen deze micro-culturen, kunnen negatieve microben de overhand krijgen. De unieke techniek van Rinagro zorgt ervoor dat de microbiologie switch.

Balans

De unieke innovatieve producten van Total Care Composition zorgen ervoor dat deze microben weer in blijvend in balans komen. Daarom is de mondspray in deze tijd erg populair. De mondspray is op natuurlijke basis en zorgt ervoor dat het zuurstofgehalte in het speeksel toeneemt en binnen 3 minuten in het bloedbeeld te zien is. Hierdoor wordt de weerstand en het immuunsysteem verbeterd met behulp van deze techniek. De slechte organismen hebben geen kans te overleven in het zuurstofrijke speeksel.

Het wordt al veel toegepast met zeer goede resultaten. Mede hierdoor is de belangstelling van artsen in Zwolle ontstaan en zijn er daardoor contacten gelegd met het UMCG.

Bron: Rinagro