Word lid van het wereldwijde YEP-netwerk, dien een projectvoorstel in voor een Young Expert!

YEP Programmes matched enthousiaste en gemotiveerde Young Experts aan organisaties met internationale projecten in de sectoren water, agrofood en/of duurzame energie. Bent u op zoek naar ondersteuning voor uw project in het buitenland en denkt u aan een jonge Nederlandse of lokale werknemer, dan biedt YEP Programmes een mooie kans.

De eerstvolgende deadline voor het indienen van projectvoorstellen voor nieuwe Young Expert posities is 15 mei aanstaande. Deze ronde hebben posities in de MENA regio (Midden-Oosten en Noord-Afrika) een voorkeur, maar er kan voor alle landen van de YEP landenlijst een voorstel voor een Young Expert ingediend worden.

YEP Programmes draagt bij aan het dynamischer maken van de focussectoren door ze te verjongen, netwerken te versterken en innovatie te stimuleren. Volgens Wouter van Vliet, directeur en eigenaar bij Larive International: “Young Experts slaan een brug tussen het project of kantoor in het buitenland en onze medewerkers in Nederland. Door de proactieve communicatie van de Young Experts verbetert het wederzijds begrip. Dit zorgt voor lokaal enthousiasme, wat de relatie met onze klanten ondersteunt.”

Kijk hier of uw organisatie aan de criteria voldoet voor deelname aan YEP Programmes of neem contact op met het programmabureau via info@yepprogrammes.nl.

YEP Programmes wordt uitgevoerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Netherlands Water Partnership (NWP), het Food & Business Knowledge Platform en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).