Wafilin Systems ontvangt ISO 9001: 2015 certificering

Wafilin Systems, specialist in membraanapplicaties, kondigt aan dat ze gecertificeerd zijn volgens ISO 9001: 2015 per 15 juni 2018. Het is de eerst verdiende ISO-certificering van het bedrijf welke is geauditeerd en geregistreerd door KIWA.

Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) 9001: 2015 is de meest recente standaard in zijn soort en richt zich op kwaliteitsmanagementsystemen en -prestaties. Het helpt Wafilin Systems bij het ontwikkelen van een managementsysteem dat kwaliteit afstemt op hun bredere bedrijfsstrategie. Hierdoor ontstaat een focus op risico gestuurd denken en verantwoording in alle organisatieprocessen die helpt bij de communicatie, efficiëntie, implementatie en het continue doorvoeren van verbeteringen.

Extra zekerheid

“We zijn verheugd dat we deze ISO 9001: 2015 certificering hebben ontvangen en dat we onze klanten extra zekerheid kunnen bieden doordat we ons richten op voortdurende verbetering en klanttevredenheid”, aldus Henk Schonewille – CEO. “Onze overstap naar de ISO 9001: 2015-norm laat zien dat we altijd willen presteren op het hoogste niveau van kwaliteit en efficiëntie. Het is essentieel om innovatieve, hoogwaardige en klantgerichte membraanoplossingen te leveren”.
Daarnaast ontving Wafilin Systems ook een VCA 2008 / 5.1-certificering (SCC). “Het veiligheidscertificaat voor aannemers (VCA) stelt ons in staat om onze klanten de best mogelijke service te bieden en tijdig in hun standaard over te stappen”. “We zijn erg trots dat we de accreditatie voor VCA en ISO tegelijkertijd hebben behaald. Met deze investering zorgen wij ervoor dat we voldoen aan de normen van onze klanten en dat we klaar zijn voor de toekomst”.