To do in Italië

Terwijl Corona veel activiteiten op de reservebank zet, zijn wij in het veld bezig met het neerzetten van nieuwe tactieken. We werken aan de meest succesvolle teamopstelling en het creëren van kansen.

Concreet

Wat houdt dit nou concreet in?! Voor onze leden zijn we druk bezig om voor hen voeten aan de grond te krijgen in Italië. Zo hebben we onlangs een aantal webinars georganiseerd samen met een 4 tal Italiaanse organisaties. Resultaat? Er lopen diverse offertes en daarnaast zijn we aan het bekijken of we een inkomende missie kunnen organiseren naar de WaterCampus voor deze organisaties!

Ook zijn we bezig de activiteiten die Italië biedt voor de Nederlandse Watertechnologie te pinpointen. Zo adviseren we bijvoorbeeld om mee te doen aan de Call for Innovation 2020.

Daarnaast hebben we afgelopen tijd regelmatig met de  Nederlandse Ambassade en het RVO om tafel gezeten om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken in het neerzetten van gezamenlijke activiteiten als je zaken wilt doen in Italië. Hieruit zullen een paar interessante activiteiten uit voortvloeien.

Wilt u graag zaken doen in Italië?

  • Doe mee aan de call for innovations 2020
  • Laat ons weten dat u belangstelling heeft, dan houden we u persoonlijk op de hoogte van de activiteiten die door verschillende partijen ontwikkeld worden.

Meer informatie of wilt u op de hoogte gehouden worden? Mail Juliette Douglas, Liaison Business Development, via j.douglas@wateralliance.nl