Pure Water Group viert 25-jarig jubileum

“6 juli 2023 is een belangrijke en vreugdevolle mijlpaal voor ons bij Pure Water Group, aangezien we ons 25-jarig jubileum vieren! Sinds de oprichting van Pure Water Systems bv in 1998 en Pure Water Technologies bv in 2006 heeft Pure Water Group zich zelfstandig ontwikkeld tot een wereldwijd erkende toonaangevende fabrikant van geavanceerde en duurzame waterzuiveringsapparatuur.

Door de jaren heen hebben we uitgebreide ervaring opgedaan in het ontwerpen en ondersteunen van waterbehandelingsprojecten voor een breed scala aan toepassingen wereldwijd. We hebben ons onder andere gespecialiseerd in Continuous Electrodeionization (CEDI) technologie voor de productie van high purity en ultrapuur water en we breiden onze mogelijkheden momenteel uit met Electrodialysis Reversal (EDR) en Bipolar Membrane Electrodialysis (EDBM) technologieën. Ons doel is om met onze innovatieve en duurzame technologieën en oplossingen een cruciale rol te spelen bij het aanpakken van wereldwijde wateruitdagingen.

Trots

Het 25-jarig jubileum van Pure Water Group zou niet mogelijk zijn geweest zonder onze klanten, leveranciers en partners wereldwijd. We zijn buitengewoon trots op de relaties die we in de loop der jaren hebben opgebouwd en we willen graag onze dank uitspreken voor uw steun en samenwerking. We kijken ernaar uit om onze samenwerking nog vele jaren voort te zetten!

Ook een speciaal woord van dank aan Johan Ossenblok, oprichter van ons mooie bedrijf en momenteel genietend van een welverdiend pensioen. En aan onze ‘nieuwe’ Managing Director Pieter Hack, met wie we vol vertrouwen onze reis voortzetten: Engineering purity for a sustainable future!”

Bron: Pure Water Group