Nieuwe stijl PB International

“Vanaf eind maart bestaat PB International niet meer! Wij zijn trots om onze nieuwe identiteit te introduceren: PB Your Filter Factory!

Het afgelopen jaar is er achter de schermen onwijs hard gewerkt om de verbeterde identiteit van PB neer te zetten. De nieuwe bedrijfsnaam past beter bij wie we zijn en waar we voor staan. Onder leiding van Wettermerk (het marketingbureau in de watermarkt) is een schitterend resultaat neergezet.

Ze noemen ons eigenzinnig, omdat wij de status quo uitdagen en streven naar verandering. Dat betekent dat we niet alleen hoogwaardige filters produceren, maar ook de manier waarop we zakendoen en de zakelijke markt benaderen opnieuw uitvinden. De vertrouwde korte lijnen blijven, geen ingewikkelde keuzemenu’s, maar een praktische instelling waarbij we de klant helpen om hun probleem op te lossen.

Betere aansluiting

De nieuwe strategie en huisstijl sluiten veel beter aan bij wat we eigenlijk al een hele tijd doen, namelijk membraanfilters maken voor verschillende toepassingen en onder verschillende merknamen. Met ervaring op het gebied van ontwikkeling en productie van micro- en ultrafiltratie filtermodules durven we te stellen dat wij inmiddels dé flexibele producent zijn van membraanfilters wereldwijd!

Waarom kiezen voor PB Your Filter Factory? Omdat we ons niet conformeren aan de norm. Wij denken altijd mee en zoeken altijd naar een passende oplossing. Past het niet bij ons? Dan zullen wij dat ook eerlijk toegeven. In plaats daarvan dagen we onszelf en onze concurrenten uit om beter te worden en innovatieve oplossingen te bieden.

Wil je graag kennismaken met het nieuwe PB? Wij filteren uiteraard wel op match, maar als dat zo is dan zien we jou graag online of liever nog op onze productiefaciliteit in Zelhem!”

Bron: PB Your Filter Factory