‘Mensen maken Mourik’ een motto dat YP aanspreekt

Mourik is een groot zelfstandig familiebedrijf en al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in infrastructuur, industriële diensten, utiliteitsbouw en catalyst handling. Met meer dan 2000 medewerkers, een omzet van 470 miljoen euro en vestigingen over de hele wereld, mag – in passende bescheidenheid – van een uiterst succesvolle onderneming gesproken worden.

Mourik deelt dit resultaat graag met anderen, want ‘mensen maken Mourik’, is niet voor niets de filosofie van het bedrijf. En met ‘mensen’ bedoelt Mourik meer dan de eigen collega’s die zich dag en nacht voor de opdrachtgevers inzetten. Met ‘mensen’ doelt Mourik ook op de samenwerkingsverbanden met een select aantal leveranciers. Met partners die toegevoegde waarde leveren en ervoor zorgen dat de dienstverlening van Mourik er telkens nóg beter op wordt. Eén van die connecties is Water Alliance lid YP Your Partner. Want – zoals al in de naam verweven zit – stelt YP zich als een werkelijke partner in business op. Met C.A.R.S draagt YP Your Partner al 8 jaar bij aan het wereldwijde succes van Mourik.

‘Mourik’s succes wordt mede bepaald door de kwaliteit van onze partners’.

(Huibert van Andel)

Gelukkige keuze

Huibert van Andel, projectleider Milieu en verantwoordelijk voor het functioneren van de vele installaties bij Mourik’s opdrachtgevers: “Daar mag werkelijk niets misgaan. Een storing kan rampzalig uitpakken, dat moet je hoe dan ook zien te voorkomen.” Van Andel is gelukkig met de keuze van de samenwerking die 8 jaar geleden met YP Your Partner is ontstaan: ‘We gingen zeker niet over één nacht ijs. We hebben ons grondig op de vele mogelijkheden en partijen georiënteerd. YP Your Partner bleek de meeste ervaring en de beste papieren te hebben. Zij waren al bekend in de milieuwereld en dat geeft een voorsprong”.

Mourik werkt met twee uitvoeringen van het C.A.R.S systeem. De laatste versie (8.0) kan nog veel meer dan Mourik gebruikt. Van Andel: “We moeten het systeem en alle mogelijkheden nog beter leren kennen. YP Your Partner kan ons daarin bijscholen, hetgeen in het verleden ook is gebeurd. Met de 8.0 versie zijn we in staat om preventief onderhoud op installaties te plegen, waardoor storingen worden voorkomen en vooraf opgelost. De ‘partners’ van YP zien wij zeker als onze collega’s. Samen dragen we zorg voor de beste oplossingen voor onze klanten.”

Bron: persbericht YP Your Partner