Bijna honderd deelnemers aan matchmaking Wasser Berlin

Enterprise Europe Network (EEN) organiseerde in samenwerking met de Water Alliance en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) gerichte matchmakingsessies op 28 en 29 maart tijdens de Wasser Berlin beurs.

“Om partners te vinden voor de Duitse markt is Wasser Berlin een prima beurs. De matchmaking helpt bij het gericht in gesprek komen met potentiele handelspartners in Duitsland,” aldus Ytsen van der Velde van Bronwater Zuivering Nederland. Wasser Berlin was de uitgelezen kans om de Duitse markt te betreden of verder te verkennen.

“De kans dat matchmaking resulteert in concrete business of samenwerking is groot,” zegt Janine Kaya van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). “Dat is de reden dat veel bedrijven zeer positief zijn over de diensten van het Network.” In totaal deden er 94 bedrijven uit twintig verschillende landen, waaronder zes Nederlandse partijen, mee aan de sessies in Berlijn.

Omdat matchmakingsessies vanuit het EEN zoveel successen opleveren, wordt er een AquaMatch georganiseerd tijdens de Aquatech in Amsterdam. De AquaMatch vindt plaats op donderdag 2 november 2017. Bedrijven die belangstelling hebben om hieraan mee te doen kunnen voor meer informatie contact opnemen met Janine Kaya (janine.kaya@rvo.nl).

Heeft u internationale ambities of bent u internationaal actief maar loopt u tegen bepaalde problemen aan? Neem dan contact op met Matthijs Plijnaar (m.plijnaar@wateralliance.nl).