Wij nodigen je van harte uit om samen met ons op dinsdag 29 november in het sfeervolle Centraal Ketelhuis in Amersfoort deze unieke ledendag mee te maken. Het is de eerste ledendag waarbij alle leden, van zowel ENVAQUA als Water Alliance, gezamenlijk aan de programmaonderdelen kunnen deelnemen, omdat we vanaf 1 januari 2023 officieel als één organisatie verdergaan. Daar past deze locatie, waar historisch gezien al decennialang lijnen bij elkaar komen, heel goed bij. Dé plek dus om dinsdag 29 november alvast een start te maken met onze gezamenlijke toekomst.

Ja, ik wil!

Het thema van het ledenevent is: ‘ja ik wil.’ Dit verwijst naar onze organisaties die ervoor kiezen om samen verder te gaan, zodat we meer slagkracht hebben. Maar het thema verwijst óók naar jouw wensen. Wil je meer weten over de plannen van de nieuwe organisatie? De prioriteiten? De begroting? En wie doet wat in 2023? Op 29 november krijg je volop informatie en bovendien ruim de gelegenheid om jouw suggesties bij ons neer te leggen.

Ja, jij wilt ook? Meld je dan aan via het formulier onderaan deze pagina!

Programma

11.30-12.30:       Expertgroepenvergadering Legionella: Water Alliance leden zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

12.00-13.00:       Lunch en netwerken

13.00-14.00:       Gezamenlijke sessie (onderwerpen: wat deed Water Alliance/ENVAQUA, wat gaat de nieuwe organisatie doen per 1 januari 2023, voorstelronde hele Water Alliance team. Statafels met Ja, ik wil meer weten over….

14.00-14.15:       Korte Pauze

14.15-15.30:       Gezamenlijke netwerkactiviteit

15.30-15.45:       Korte Pauze

15.45-17.00:       ALV, kennismaking, stemming begroting en contributiemodel 2023 (gezamenlijk).
Statutenwijziging (alleen voor huidige ENVAQUA leden, huidige Water Alliance leden hebben geen stemrecht maar mogen hierbij wel aanwezig zijn).

17.00-19.30:       Borrel en aansluitend lopend buffet/diner

Locatie

Centraal Ketelhuis, Soesterweg 320 Amersfoort

Tijdens deze bijzondere ledendag gaan we kennis en het ondernemerschap van water- en milieutechnologiebedrijven laten samenkomen. Het wordt een inspirerende dag om kennis te maken én mee te helpen het beleid en het activiteitenplan voor het komend jaar vorm te geven.

Onze strategische positie versterken voor een betere toekomst

Tijdens deze bijzondere ledendag gaan we kennis en het ondernemerschap van water- en milieutechnologiebedrijven laten samenkomen. Het wordt een inspirerende dag om kennis te maken én mee te helpen het beleid en het activiteitenplan voor het komend jaar vorm te geven.

Meld je dan aan via onderstaand formulier!

We kijken uit naar jullie komst op 29 november 2022 op deze geweldige locatie in Amersfoort.

Met vriendelijke groet,

Hein Molenkamp,                                          Ignaz Worm

Managing Director Water Alliance           Directeur ENAVAQUA

Aanmelden

Het is helaas niet meer mogelijk om aan te melden voor de ledendag. Mocht je toch graag nog willen komen, neem dan contact op met Agnes Dirksen, a.dirksen@wateralliance.nl, om samen te kijken naar de mogelijkheden.