Gezocht: nieuwe kandidaten voor YEP posities!

Wil jij een kickstart van je internationale carrière, waarbij jij je kunt ontwikkelen als professional in de internationale water- en agrofoodsector? En waarbij je tegelijkertijd bijdraagt aan het behalen van de Sustainable Development Goals?

Ben jij: een Nederlandse young professional met internationale ambitie en wil je de water- en agrofoodsector vernieuwen en daarmee de toekomst van deze sectoren vormgeven?

Dan is YEP Programmes echt iets voor jou!

Wat verwachten ze van jou? Als Young Expert ga je in een ontwikkelingsland werken én ben je onderdeel van YEP Programmes. Tijdens deze periode werk je voor een Nederlandse organisatie in het buitenland en word je ondersteund met training, coaching en begeleiding vanuit YEP Programmes. In ruil daarvoor verwachten ze jouw commitment als YEP Embassador.

Op dit moment worden er kandidaten gezocht voor 5 YEP posities in de water- en agrofoodsector! Doe de zelftest op de YEP programmes website om te zien of je voldoet aan de criteria voor een Young Expert, en solliciteer naar een van de posities in Bangladesh, Benin, Burkina Faso, Ethiopië en Kenia. Je kunt tot 28 augustus 13:00h solliciteren via de website.

Via YEP Programmes zijn sinds 2013 al meer dan 430 Young Experts internationaal ingezet via ruim 125 verschillende organisaties in 39 landen. Het programma wordt uitgevoerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Netherlands Water Partnership en het Food & Business Knowledge Platform. Meer informatie over YEP Programmes en de huidige en alumni Young Experts vind je op de YEP programmes website.