Econvert en Talbot & Talbot kondigen partnerschap aan

Econvert Water & Energy B.V. en Talbot & Talbot (Pty) Ltd kondigen hun partnerschap aan door kennis en oplossingen te koppelen aan anaerobe afvalwaterzuivering.

 

Talbot & Talbot (Pty) Ltd (Talbot), deskundigen op het gebied van duurzame water- en afvalwateroplossingen en Econvert Water & Energy B.V. (Econvert), toonaangevende anaerobe technologische leverancier, kondigen hun strategisch partnerschap aan. Hierdoor kunnen klanten in Afrika hun operationele prestaties verbeteren en de productiekosten op een duurzame manier terugdringen met behulp van de meest moderne technologische oplossing.

De kracht van deze samenwerking ligt in het combineren van toonaangevende kennis, ervaring en de specialistische kennis van Econvert en Talbot in anaerobe vergisting en bijbehorende biogasbehandeling. Door hun krachten te bundelen, kunnen ze oplossingen van de toonaangevende Europese leverancier aan klanten op het Afrikaanse continent aanbieden. Ze zorgen ervoor dat de verwachtingen van klanten worden volbracht door het leveren van aangepaste, duurzame turnkey-oplossingen.

Talbot levert kant-en-klare oplossingen voor duurzaam water en afvalwater en verleent daarmee klanten ondersteuning in heel Afrika sinds 1989. Talbot beschikt over veel ervaring en diepgaande kennis over het ontwerp, de bouw en de exploitatie van het herstel van AD’s en biogas over het hele continent. Gecombineerd met Econvert kunnen ze hun steun verbeteren om klanten in heel Afrika te helpen op een groene manier geld te besparen. Econvert ontwerpt technische anaerobe oplossingen die een breder scala aan oplossingen biedt voor het Talbot-arsenaal. Samen bieden zij oplossingen op maat voor klanten om ervoor te zorgen dat elke referentie telt.

Hun multidisciplinaire teams van professionals werken aan oplossingen die zorgen voor een optimale bevoorrading aan de voorkant, voor het maximaliseren van de efficiëntie van de prestaties en het verminderen van de afvoer van effluenten, terwijl de duurzaamheidsprestaties van de organisatie worden verbeterd. “Door deze samenwerking zijn we verzekerd van een professionele projectlevering in de Afrikaanse context”, aldus de heer Ids Auke Boersma, algemeen directeur van Econvert Water & Energy BV. “Het stelt ons in staat om ons doel te bereiken om anaerobe behandelingen beschikbaar te maken voor een breed scala aan klanten. ”

Algemeen directeur van Talbot & Talbot (PTY) Ltd, de heer Carl Haycock, weerspiegelt dit sentiment: “Onze nieuwe relatie met Econvert is een prachtige gelegenheid om up-to-date oplossingen en innovatie te bieden op het gebied van anaerobe technologie voor onze klanten over de hele wereld. “Met een vergelijkbare ambitie en bedrijfscultuur van beide bedrijven kunnen klanten over het hele continent er op vertrouwen dat ze op tijd en binnen budget de meest geschikte oplossing voor hun specifieke behoeften krijgen.”