DMT wint award best groeiend bedrijf

DMT Environmental Technology in Joure (lid Water Alliance) is 25 november winnaar geworden van High Growth Award Noord Nederland 2015. Bij deze award strijden ondernemingen om de titel van beste groeibedrijf in de regio. De Award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen en haar partners Rabobank, Grant Thornton en Philips. Gisteravond werden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking in de Rabobank Nederland te Utrecht bekend gemaakt.

Winnaar 2014 en 2015

DMT is een snel groeiende Nederlandse onderneming, gevestigd in Joure. Wereldwijd is DMT marktleider in het opwaarderen van (bio)gas met membraantechnologie. De bron voor dit gas kan afvalwater zijn of mest, maar ook groente, tuin- en fruitafval. Het natuurlijke gas wordt gezuiverd waarna het geschikt is voor huishoudelijk gebruik of als brandstof voor auto’s. Wanneer gewenst koppelt DMT de installatie aan het bestaande gasnetwerk zodat consumenten in de wijde omgeving kunnen profiteren van het milieuvriendelijke gas.DMT is ambitieus, groeit snel, telt op het moment 55 medewerkers, en is voor de tweede opeenvolgende keer winnaar van de prijs in regio Noord.

Uit het juryrapport: ‘DMT Environmental Technology laat dit jaar weer zien dat de groei zowel kwalitatief en kwantitatief duurzaam is. Er zijn veel projecten en processen opgepakt die op meerdere fronten de kwaliteit van de organisatie op een hoger plan brengen. Met zeer veel succes. In Engeland werd dat zelfs Koninklijk met de belangstelling van Kroonprins Charles. Daarmee worden ook op PR gebied mooie mijlpalen gehaald’, aldus de jury.

High Growth Awards 2015

Dit zijn dé Awards voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces.

Voor meer informatie: www.dmt-et.nl en www.highgrowthawards.nl