Acquaint genoteerd als 22ste in de lijst met snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland

Met de Technology Fast50 gaat Deloitte jaarlijks op zoek naar de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven en de meest innovatieve start-ups van Nederland. Gisteren werd tijdens het online event ‘The Fast 50’ de ranglijst van 2020 bekend gemaakt. Acquaint staat genoteerd als 22ste in de lijst dankzij haar exponentiële groei dit jaar.

De nominatie

Begin november ontving Acquaint bericht dat Deloitte het bedrijf als een van de vijftig heeft genomineerd voor een plaats op de ranglijst. Hiermee laat Acquaint zien dat je met het continue verbeteren van jezelf, en je bedrijf, op de kaart komt te staan. “Moderne inzichten, het aantrekken van de juiste mensen, uitdragen waar je voor staat en hoe je als ondernemer te werk gaat. Dat maakt een start-up succesvol”, aldus een trotse Rudy Dijkstra, CEO van Acquaint.

Acquaint niet de enige Friese genomineerde

Naast Acquaint heeft ook Cloud++ B.V. uit Joure een plaats bemachtigd in de ranglijst. Zij staan genoteerd als nummer 40. Ook daar is Acquaint trots op en feliciteert ze van harte. Het is een prachtige erkenning voor beide snelgroeiende Friese bedrijven.

Teamwork

Siemen van der Heide, Operations Manager van Acquaint, benadrukt het teamwork: “Ik ben ontzettend trots op ons team. Ook deze mijlpaal hebben we samen bereikt”. De notering in de lijst onderstreept hoe Acquaint als team te werk gaat. Het geeft erkenning aan de innovatieve werkwijze en bevestigt de goede richting van het bedrijf.

De schouders eronder

Acquaint gaf al eerder te kennen goed met tegenslagen overweg te kunnen. Ze zetten samen de  schouders eronder en lossen op waar ze tegenaan lopen. Rudy vertelt: “een plek zo hoog op de ranglijst van snelst groeiende technologiebedrijven levert positieve reclame op en zal uitdagende deuren openen. Uitdagingen gaan wij niet uit de weg. We zijn een innovatief bedrijf en zetten ons werk graag op de kaart. Ook de problemen die we tegenkomen benoemen en analyseren we uitgebreid”.

Bron: persbericht Acquaint