Eijkelkamp Soil & Water

Tijdens de thema sessie Go International beginnen we met Natasa, International Distribution Manager bij Eijkelkamp Soil & Water. Met haar langjarige ervaring met het opzetten van een buitenlands distributienetwerk voor hun producten, kan zij juist op het gebied van meer product gerelateerde internationalisering haar input geven en ervaring delen.

Isle Utilities

Daarna zal Isle Utilities hun kijk geven op internationalisering binnen de watertechnologiesector, met een focus op zaken doen in de water markt bij onze oosterburen in Duitsland. Bart Volkers, Business Development Manager verzorgt de introductie, gevolgd door Bastian Piltz, Managing Director van Isle Utilities in Duitsland.

Gerard Schouten

De ervaren entrepreneur en exporteur Gerard Schouten zal zijn visie geven op het doen van water gerelateerde projecten in het buitenland. De zoektocht naar de juiste markten, landen, klanten en goede partners. Hoe ziet de ideale partner er in theorie uit en wat kom je tegen als je samen een internationaal project doet?

In gesprek

Naast de mogelijkheid tot vragen tussendoor, willen we graag een samenvatting geven en met de zaal in gesprek over internationalisering.

Bio van de sprekers

Natasa Ibrisimovic-Iveljic, International Distribution Manager, Eijkelkamp Soil & Water

portret van Natasa Ibrisimovic
Nataša Ibrišimovic-Iveljic is een gedreven relatiebouwer met 15 jaar ervaring in het ontwikkelen en managen van business relaties wereldwijd. Door haar Internationale Business Management achtergrond denkt zij buiten de kaders en weet zij hoe een bedrijf het vertrouwen en aandacht van haar internationale partners kan winnen om zo meer business te creëren.

Bart Volkers, Business Development Manager

portret Bart Volkers

Bart heeft een MSc in Environmental Engineering van de Wageningen Universiteit. Hij heeft een specialisatie in anaërobe afvalwaterzuivering en heeft zich verder geschoold op het gebied van project- en procesmanagement en bedrijfskunde.

Bastian Piltz, MD Isle Duitsland

Portret Bastian Piltz

Bastian is een biotechnoloog. Hij promoveerde op de ontwikkeling van een innovatieve methode om nutrienten terug te winnen uit gescheiden huishoudelijk afvalwater. Hij heeft bovendien een MSc in mariene microbiologie van het Max-Planck-Instituut in Bremen.

Gerard Schouten, CEO van Salttech

Gerard Schouten heeft zich gedurende zijn professionele carrière ontwikkeld door nieuwe technologieën in te zetten binnen een verscheidenheid aan toepassingen in de (afval)waterindustrie, van drinkwater, voedselverwerking tot mijnbouw en olie-industrie. Deze ervaringen hebben Gerard ertoe gebracht om CEO en partner te worden van verschillende bedrijven waaronder Salttech en Biotrack. Naast deze bedrijven is hij mede-oprichter van de private incubator Westt en is hij bestuurslid van het Centre of Expertise for Water Technology (CEW).

Portret Gerard Schouten