Markt ontwikkelen in de Verenigde Staten? Woon de US Algal Toxin Conference bij in Akron, Ohio!

Van 9 tot 11 mei 2016 wordt de tweede US Algal Toxin Conference georganiseerd in samenwerking tussen de Akron Global Water Alliance en de Water Alliance.

Succesvolle conferentie

Medewerker van de City of Akron test het meetinstrument van BlueLeg Monitor test tijdens de conferentie.
Medewerker van de City of Akron test het meetinstrument van BlueLeg Monitor.

Deze conferentie is een vervolg op de succesvolle eerste conferentie, die vorig jaar werd georganiseerd voor een publiek van 400 personen en waarbij de Nederlandse inbreng succesvol is gebleken. Wij proberen ook dit jaar de Nederlandse technologie rondom dit thema prominent naar voren te brengen. Door uw bijdrage krijgt u toegang tot alle relevante partijen in Amerika, zoals de EPA, water utilities, kennisinstituten en lokale leveranciers. Kortom een ideaal platform voor samenwerking en marktverbreding.

Deelnemen?

Als u dit platform succesvol wilt gebruiken nodigen wij u van harte uit om een presentatie te houden op dit congres. U dient dan een samenvatting aan te reiken van de inhoud van die presentatie, zodat wij die in kunnen brengen bij het organiserend committee.
U kunt uw samenvatting vóór 15 maart aanstaande indienen bij ons door een mail te sturen naar Hans Wouters: expert@wateralliance.nl. Voor eventuele nadere vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0650 74 85 73.