Noord-Nederlandse Innovatiemonitor 2020

Het expertisecentrum VinCi van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) nodigen u als ondernemer van harte uit om deel te nemen aan de zesde editie van de Noord-Nederlandse Innovatiemonitor.

De Noord-Nederlandse Innovatiemonitor 2020

Aan de hand van de Innovatiemonitor brengen we jaarlijks de innovatieactiviteiten, -investeringen en -prestaties van het noordelijke midden- en kleinbedrijf (MKB) in kaart. Naast de RUG en het SNN zijn ook MKB Noord, VNO-NCW Noord, TCNN, de NOM, PNO Consultants, de Water Alliance, en het Octrooicentrum Nederland, Impact Noord en de Koninklijke Metaalunie als strategische partners betrokken. Zij ondersteunen dit onderzoeksinitiatief.

In de monitor van 2020 staan de volgende thema’s centraal: digitale readiness, innovatie en ecosystemen, en sociale impact. De resultaten worden gepresenteerd in een hoofdrapport en een aantal deelrapporten die voor u gratis toegankelijk zijn.

Waarom meedoen?

Bij deelname ontvangt u:

– Innovatiepaspoort: een persoonlijk paspoort dat een overzicht geeft van hoe uw bedrijf scoort op belangrijke innovatie-indicatoren in vergelijking met gelijksoortige bedrijven in Noord-Nederland.

– Subsidiebarometer: een overzicht van de meest relevante innovatiesubsidies op basis van uw bedrijfsactiviteiten en -kenmerken.

Tevens maakt u kans op een VIP-arrangement met een bezoek aan het Trendship event (t.w.v. €1000) en het winnen van een Innovatiescan en workshop onder leiding van de RUG onderzoekers.

Meedoen

Wilt u ook meedoen? Vul dan voor 1 april de online vragenlijst in. Het invullen duurt ca. 15-20 minuten. U ontvangt maximaal twee herinneringen. Na de analyse van alle resultaten ontvangt u uw persoonlijke Innovatiepaspoort en Subsidiebarometer.

De link naar de vragenlijst vindt u hier.

Opent de link niet? Knip of kopieer dan het volgende webadres in uw browser: https://rug.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eR1eOvJX1EUx56B

De verstrekte gegevens worden enkel gebruikt voor onderzoek, zijn alleen toegankelijk voor de onderzoekers van de RUG en worden vertrouwelijk behandeld. De betrokken onderzoekers van de RUG zullen geen individuele gegevens van bedrijven openbaar maken of doorspelen aan andere partijen of partners.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel of mail dan met Dr. Thijs Broekhuizen, Universitair Hoofddocent Innovatiemanagement & Strategie aan de RUG (t.l.j.broekhuizen@rug.nl, 050-363 3777) of met Luc Hulsman, Programmabeheerder van het SNN (hulsman@snn.eu, 050-522 4945).

Hartelijk dank alvast voor het invullen van de vragenlijst.